210131 – Dierentuin in het zuiden van Nederland

Referentienummer: 210131

Dierentuin in het zuiden van Nederland

Noord-Brabant, Nederland

Namens de eigenaar mogen wij het object Zoo Veldhoven aanbieden. Met een diverse bevolking aan dieren, en tal van uitbreidingsmogelijkheden is dit een unieke kans om de exploitatie naar eigen inzicht verder uit te bouwen.

Zoo Veldhoven is gelegen in het buitengebied van het dorp Veldhoven in de provincie Noord-Brabant. Daarmee ligt het bedrijf net buiten de stad Eindhoven. De omgeving staat bekend om de diverse bossen en natuurgebieden die er gelegen zijn.

Zoo Veldhoven is een dierentuin gelegen op ruim 16,5 hectare eigen grond. Voorheen stond het object bekend als Stichting Nederlandse Opvang Papegaaien. In 2013 is het park overgenomen door de familie Loomans en omgedoopt tot Zoo Veldhoven. De collectie van de toen vooral papegaaiachtigen is uitgebreid met roofvogels, flamingo’s, pelikanen en diverse soorten zoogdieren als zebra’s, ringstaartmaki’s, alpaca’s en kamelen. Tevens zijn er diverse vijvers die bestemd zijn voor watervogels en schildpadden. Het park is niet alleen geschikt voor het bekijken van de dieren. Er zijn namelijk verdeeld over het terrein ook diverse speeltuinen en speelgelegenheden aanwezig voor vermaak.

Algemene gegevens

Gelegen aan: Wintelresedijk 51, 5507 PP Veldhoven
 • Bedrijfsonderdelen verhuurd: Er zijn geen bedrijfsonderdelen verhuurd
 • Overname personeel: ja
 • Bedrijfsinventaris: Volgens inventarislijst
 • Uitbreidingsmogelijkheden: Circa 7,5 hectare aan uitbreidingsmogelijkheden
 • Bedrijfswoningen: Geen bedrijfswoning aanwezig, 1 bedrijfswoning toegestaan.

Geïnteresseerd in dit bedrijf?

Laat uw gegevens achter en download direct de verkoopbrochure

  [_url][_post_title]

  De vraagprijs voor het recreatiebedrijf, met de daarbij behorende bestanddelen als bedrijfsnaam en aanwezige goodwill en voorts met inbegrip van de roerende zaken als bedrijfsmiddelen en bedrijfsinventaris is vastgesteld op:

  € 4.900.000,- K.K.

  Interesse in

  Dierentuin in het zuiden van Nederland?

  Voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of bezichtiging kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

  0341 – 25 23 63
  Neem contact op