Aanbod

Bekijk hier ons actuele aanbod, bestaande uit campings, bungalowparken en ontwikkelingslocaties. Ook onze watersport-, dagrecreatie- en sport- en wellnessobjecten kunt u hier vinden.

Zowel objecten die in open verkoop staan, als de objecten die in discrete verkoop aangeboden worden, vindt u op deze pagina.

 • 2.250.000,- K.K.

  Friesland, Nederland

  Het park is door de huidige eigenaren Rachel van Sas, Bekend van lifestyle-platform De Huismuts haar man Willem van Sas, de content creator onder de naam @daddyhox en Martijn Manschot, één van de mannen achter het populaire Youtube-account Gierige Gasten, pas begin 2021 overgenomen. Deze ondernemers hebben en het park in korte tijd volledig gemoderniseerd én als een zeer unieke en bruisende locatie in de markt gezet. Nu is het moment gekomen om dit object te verkopen zodat de verkopers zich weer op andere projecten kunnen focussen.

  Meer informatie
 • 5.200.000,- K.K.

  Zuid-Holland, Nederland

  Fraai en kansrijk ontwikkelingsterrein voor recreatiepark met 150 eenheden!

  Meer informatie
 • 1.350.000,- K.K.

  Noord-Holland, Nederland

  Watersportbedrijf met horeca op een unieke locatie in Noord-Holland. Benieuwd naar wat deze locatie allemaal te bieden heeft? Doe dan de aanvraag voor meer informatie.

  Meer informatie
 • 920.000,- K.K.

  Overijssel, Nederland

  Nette minicamping met receptie, kantine met terras, sanitair, een ruime bedrijfswoning en schuren gelegen op ruim 5 hectare eigen grond.

  Meer informatie
 • 1.200.000,- K.K.

  Groningen, Nederland

  Namens de eigenaren mogen wij Camping Zeestrand Eems-Dollard aanbieden gelegen in de plaats . Zeer fraai gelegen aan het strand van de Eems en nabij de Dollard.

  Meer informatie
 • 2.380.000,- K.K.

  Overijssel, Nederland

  Rheezer Resort is een relatief nieuw bungalowpark waarvan er reeds een aantal recreatiewoningen zijn ontwikkeld en uitgepond. Op het terrein kunnen volgens huidige bestemmingsplan maximaal 100 recreatiewoningen zijn toegestaan waarvan er reeds 32 zijn gerealiseerd en uitgepond of kavels voor recreatiewoningen zijn verkocht. De aangeboden kavels op ’t Rheezer Resort betreffen ontwikkelingskavels welke bestemd zijn voor de bouw van nog 68 recreatiewoningen.

  Meer informatie
 • 1.395.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  Trainingscentrum met verblijfsmogelijkheden en bedrijfswoning gelegen op bijna 3 hectare eigen grond in het midden van Nederland. Benieuwd naar dit bedrijf? Doe dan de aanvraag voor meer informatie!

  Meer informatie
 • 3.500.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  Landelijke camping met ruim 200 eenheden gelegen op 9 hectare eigen grond in de Achterhoek! Meer weten over dit bedrijf? Doe dan de informatieaanvraag.

  Meer informatie
 • verkocht

  Verkocht

  Gelderland, Nederland

  Zeer fraaie camping met volop ontwikkelingsmogelijkheden op bijna 5 hectare aan de rand van het bos op slechts 100 km vanaf Amsterdam. De camping beschikt over 72 plaatsen met een diverse invulling waaronder 18 eigen verhuureenheden.

  Meer informatie
 • 2.950.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  Fraai gelegen recreatiepark in een het typische Achterhoeks coulisselandschap tussen bos en de weilanden. Het goed onderhouden park op ruim 9 hectare grond heeft een gezonde mix van vaste gasten en toeristische gasten en beschikt over eigen verhuureenheden, een horecagelegenheid, ruime bedrijfswoning en diverse recreatieve voorzieningen.
  Bent u benieuwd wat dit unieke park u te bieden heeft? Vraag dan de informatie bij ons aan.

  Meer informatie
 • 625.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  In het buitengebied van Gendt bevindt zich dit prachtig landelijk gelegen recreatiebedrijf met twee mooie visplassen en een horeca. De twee plassen zijn midden in de natuur gelegen en hebben een gezamenlijke oppervlakte van ruim 2.5 hectare, waar het complete bedrijf een oppervlakte van ruim 4.2 hectare bevat. Het Broek is centraal gelegen in het midden van Nederland.

  Meer informatie
 • 1.650.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  Prachtig gelegen aan de Duitse grens nabij Winterswijk is Bospark de Achterhoek een locatie met de uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden voor een camping of bungalowpark. Tevens zijn er op de locatie diverse horeca voorzieningen als een café/restaurant en een zalencentrum met een capaciteit voor 300 personen!

  Meer informatie

Voor de open verkopen kunt u direct doorklikken om meer informatie over de desbetreffende objecten te krijgen. Houd er rekening mee dat voor de financiering van een recreatiebedrijf voor de bank circa 40% eigen vermogen benodigd is.

Mocht u de aankoop (deels) door een bankinstelling willen laten financieren, houd er dan rekening mee dat er doorgaans circa 40% eigen vermogen benodigd is.

Mocht u interesse hebben in een bedrijf welke in discrete verkoop staat, dan vragen wij u enkele gegevens achter te laten middels het aanvraagformulier. Op basis hiervan zullen wij u de informatie toesturen en/of contact met u opnemen voor een persoonlijk gesprek.

Uiteraard kunt u te allen tijde contact opnemen zodat we u in een persoonlijk gesprek kunnen helpen om het juiste bedrijf te vinden.

Neem contact op