Aankopen

Uitgebreide kennis

Van de markt

Bij de aankoop van een recreatiebedrijf komen vele aspecten kijken. Of u nu beginnend oriënterend bent in deze branche of zoekt naar uitbreiding voor uw bestaande bedrijf, wij gaan graag met u in gesprek om onze dienst als aankoopmakelaar te bespreken. Wij beschikken over uitgebreide kennis van de markt. Onze makelaars staan u gedurende het aankoopproces graag bij als sparringpartner en adviseur.


Door onze uitgebreide kennis van de markt weten wij doorgaans precies wat er in verkoop is of komt.

Mocht u de aankoop (deels) door een bankinstelling willen laten financieren, houd er dan rekening mee dat er doorgaans circa 40% eigen vermogen benodigd is.

Uitgebreide portefeuille met eigen aanbod

Naast dat wij als aankoopmakelaar optreden beschikken wij als verkopend makelaar ook over een uitgebreide portefeuille met eigen aanbod.

 • Camperplaats IndeVerte

  1.225.000,- K.K.

  Limburg, Nederland

  Camperplaats IndeVerte is gelegen op ruim 1,5 hectare te midden van de natuur. Het bedrijf beschikt over 50 camperplaatsen, voorzieningen voor campers en een ruime bedrijfswoning.

  Meer informatie
 • De Woldstek ‘Visvijvers en minicamping’

  1.850.000,- K.K.

  Drenthe, Nederland

  In de prachtige omgeving van Ruinderwold bevindt zich dit veelzijdige recreatiebedrijf met diverse disciplines. Het bedrijf beschikt over maar liefst 7 visvijvers waarvan 1 nieuwe vijver, geopend in april 2020, met de grootste en sterkste vissen.

  Meer informatie

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact met ons op

  Neem contact op