Aankopen

Uitgebreide kennis

Van de markt

Bij de aankoop van een recreatiebedrijf komen vele aspecten kijken. Of u nu beginnend oriënterend bent in deze branche of zoekt naar uitbreiding voor uw bestaande bedrijf, wij gaan graag met u in gesprek om onze dienst als aankoopmakelaar te bespreken. Wij beschikken over uitgebreide kennis van de markt. Onze makelaars staan u gedurende het aankoopproces graag bij als sparringpartner en adviseur.


Door onze uitgebreide kennis van de markt weten wij doorgaans precies wat er in verkoop is of komt.

Mocht u de aankoop (deels) door een bankinstelling willen laten financieren, houd er dan rekening mee dat er doorgaans circa 40% eigen vermogen benodigd is.

Uitgebreide portefeuille met eigen aanbod

Naast dat wij als aankoopmakelaar optreden beschikken wij als verkopend makelaar ook over een uitgebreide portefeuille met eigen aanbod.

 • Jachthaven de Opbouw

  4.950.000,- K.K.

  Utrecht, Nederland

  Jachthaven De Opbouw is gelegen in Breukelen een dorp in de gemeente Stichtse Vecht in de provincie Utrecht. De opbouw is gelegen in het gebied ‘Kievitsbuurt’. De Kievitsbuurt vormt onderdeel van een groot watersport- en natuurgebied tussen Amsterdam en Utrecht. Dit gebied grenst aan de Loosdrechtse Plassen.

  Meer informatie
 • Natuurrijke camping gelegen in Overijssel.

  2.500.000,- K.K.

  Overijssel, Nederland

  Namens de eigenaren mogen wij deze uniek gelegen camping in een prachtig glooiend coulisselandschap aan een meanderend watertje aanbieden. De camping beschikt over kampeerplaatsen, een ruime bedrijfswoning en meerdere verhuureenheden. Wilt u meer weten over dit unieke recreatiebedrijf? Vraag dan de informatie bij ons aan.

  Meer informatie

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact met ons op

  Neem contact op