Camping te koop

Camping te koop

Overweegt u om een camping te kopen? Bekijk dan het aanbod bij Van de Loosdrecht RBM. Wij zijn gespecialiseerd in aan- en verkoop, taxatie en bedrijfsovernames en hebben diverse campings te koop in Nederland. Overweegt u om een camping te kopen? Bekijk dan het aanbod bij Van de Loosdrecht RBM. Wij zijn gespecialiseerd in aan- en verkoop, taxatie en bedrijfsovernames en hebben diverse campings en vakantieparken te koop in Nederland.

Camping kopen 

Bij het kopen van een camping wilt u natuurlijk niet over één nacht ijs gaan. Van de Loosdrecht RBM wilt u daar graag bij helpen. Zo zorgt ons gespecialiseerde team recreatiemakelaars ervoor dat het gehele proces – van het eerste oriëntatiegesprek tot de afhandeling bij de notaris – uitstekend verloopt. Tijdens dit proces wordt u vanzelfsprekend maximaal begeleidt.

Doordat wij ons werk zo goed doen, worden wij aanbevolen door de branche organisaties RECRON en Hiswa, alsmede door de grote bankinstellingen, gerenommeerde accountantskantoren etcetera.

Camping te koop Nederland & Duitsland

Wilt u zelf een camping kopen, een jachthaven kopen of een ander bedrijf in Nederland of Duitsland kopen? Neem dan contact met ons op of bekijk de campings die momenteel te koop aangeboden worden in Nederland en Duitsland.

Discrete en Stille verkoop

Om verschillende redenen kunnen aanbiedingen in de zogenaamde ‘discrete of stille verkoop’ staan. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons mogelijke passende aanbod hierin.

 • Gezellige familiecamping in België nabij de Nederlandse grens

  3.200.000,- K.K.

  Belgie

  Namens de eigenaren mogen we een gezellige familiecamping aanbieden nabij de Nederlandse grens met ruime herontwikkelingsmogelijkheden.

  Meer informatie
 • Buitenplaats Drenthe

  845.000,- K.K.

  Drenthe, Nederland

  Ruimtelijk en landelijk gelegen vrijstaande woning met minicamping en royale schuur, carport en overkapping en een architectonische en verzorgde tuin met fraai tuinhuis. Voor deze prachtige woning en camping organiseren wij een kijkdag op 1 oktober a.s., wilt u zich hiervoor inschrijven? Neem dan telefonisch contact met ons op!

  Meer informatie
Neem contact op