Camping te koop

Camping te koop

Overweegt u om een camping te kopen? Bekijk dan het aanbod bij Van de Loosdrecht RBM. Wij zijn gespecialiseerd in aan- en verkoop, taxatie en bedrijfsovernames en hebben diverse campings te koop in Nederland. Overweegt u om een camping te kopen? Bekijk dan het aanbod bij Van de Loosdrecht RBM. Wij zijn gespecialiseerd in aan- en verkoop, taxatie en bedrijfsovernames en hebben diverse campings te koop in Nederland.

Camping kopen bij Van de Loosdrecht Recreatie Bedrijfsmakelaardij: kwalitatieve, goede begeleiding

Bij het kopen van een camping wilt u natuurlijk niet over één nacht ijs gaan. Van de Loosdrecht RBM wilt u daar graag bij helpen. Zo zorgt ons gespecialiseerde team recreatiemakelaars ervoor dat het gehele proces – van het eerste oriëntatiegesprek tot de afhandeling bij de notaris – uitstekend verloopt. Tijdens dit proces wordt u vanzelfsprekend maximaal begeleidt.

Doordat wij ons werk zo goed doen, worden wij aanbevolen door de branche organisaties RECRON en Hiswa, alsmede door de grote bankinstellingen, gerenommeerde accountantskantoren etcetera.

Meer informatie over een camping kopen

Wilt u zelf een camping kopen, een jachthaven kopen of een ander bedrijf kopen? Neem dan contact met ons op of bekijk de campings die momenteel te koop aangeboden worden.

Discrete en Stille verkoop

Om verschillende redenen kunnen aanbiedingen in de zogenaamde ‘discrete of stille verkoop’ staan. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons mogelijke passende aanbod hierin.

 • Ontwikkelingsterrein: 'Bospark De Eese'. Gelegen in een bosrijk gebied in Noordwest Overijssel!

  1.200.000,- K.K.

  Overijssel, Nederland

  Namens de eigenaar wordt vrijblijvend te koop aangeboden het ontwikkelingsterrein met infra structuur zoals omschreven, bekend als: ´Bospark De Eese´. Het aangebodene is gelegen in een bosrijk gebied in Noordwest Overijssel tegen Drenthe en Friesland en grenzend aan de boscomplexen "De Woldberg" en "De Eese".

  Meer informatie
 • Jachthaven IJsseldelta Marina

  1.100.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  IJsseldelta Marina ligt in een uiterwaard van de IJssel en is gelegen op ruim 5 hectare erfpachtgrond welke in eigendom is van Leisurelands. De goed onderhouden jachthaven beschikt over 240 ruime ligplaatsen en 20 prachtige ruime camperplaatsen.

  Meer informatie
Neem contact op