Camping te koop

Camping te koop

Overweegt u om een camping te kopen? Bekijk dan het aanbod bij Van de Loosdrecht RBM. Wij zijn gespecialiseerd in aan- en verkoop, taxatie en bedrijfsovernames en hebben diverse campings te koop in Nederland. Overweegt u om een camping te kopen? Bekijk dan het aanbod bij Van de Loosdrecht RBM. Wij zijn gespecialiseerd in aan- en verkoop, taxatie en bedrijfsovernames en hebben diverse campings en vakantieparken te koop in Nederland.

Camping kopen 

Bij het kopen van een camping wilt u natuurlijk niet over één nacht ijs gaan. Van de Loosdrecht RBM wilt u daar graag bij helpen. Zo zorgt ons gespecialiseerde team recreatiemakelaars ervoor dat het gehele proces – van het eerste oriëntatiegesprek tot de afhandeling bij de notaris – uitstekend verloopt. Tijdens dit proces wordt u vanzelfsprekend maximaal begeleidt.

Doordat wij ons werk zo goed doen, worden wij aanbevolen door de branche organisaties RECRON en Hiswa, alsmede door de grote bankinstellingen, gerenommeerde accountantskantoren etcetera.

Camping te koop Nederland & Duitsland

Wilt u zelf een camping kopen, een jachthaven kopen of een ander bedrijf in Nederland of Duitsland kopen? Neem dan contact met ons op of bekijk de campings die momenteel te koop aangeboden worden in Nederland en Duitsland.

Discrete en Stille verkoop

Om verschillende redenen kunnen aanbiedingen in de zogenaamde ‘discrete of stille verkoop’ staan. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons mogelijke passende aanbod hierin.

 • Recreatiepark De Markplas

  1.450.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  Op ruim 5,5 hectare eigen grond, midden in het prachtige Betuwse Landschap, is gelegen Recreatiepark De Markplas. Namens de eigenaren mogen wij dit schitterende recreatiebedrijf met een combinatie van jaar- en toeristische plaatsen aanbieden.

  Meer informatie
 • Landgoed met minicamping temidden van de natuur in Noord Nederland.

  1.250.000,- K.K.

  Drenthe, Nederland

  Op een landgoed van ruim 5 hectare is in de natuur deze minicamping gelegen. Benieuwd wat dit bedrijf allemaal te bieden heeft? Doe dan de aanvraag voor meer informatie.

  Meer informatie
Neem contact op