Camping te koop

Overweegt u om een camping te kopen? Bekijk dan het aanbod bij Van de Loosdrecht RBM. Wij zijn gespecialiseerd in aan- en verkoop, taxatie en bedrijfsovernames en hebben diverse camping te koop in Nederland. Overweegt u om een camping te kopen in Nederland? Bekijk dan het aanbod bij Van de Loosdrecht RBM. Wij zijn gespecialiseerd in aan- en verkoop, taxatie en bedrijfsovernames en hebben diverse campings te koop in Nederland.

Camping kopen

Bij het kopen van een camping wilt u natuurlijk niet over één nacht ijs gaan. Van de Loosdrecht RBM campingmakelaars wilt u daar graag bij helpen. Zo zorgt ons gespecialiseerde team recreatiemakelaars ervoor dat het gehele proces – van het eerste oriëntatiegesprek tot de afhandeling bij de notaris – uitstekend verloopt. Tijdens dit proces wordt u vanzelfsprekend maximaal begeleidt.

Doordat wij ons werk zo goed doen, worden wij aanbevolen door de branche organisaties RECRON en Hiswa, alsmede door de grote bankinstellingen, gerenommeerde accountantskantoren etcetera.

Camping ter overname

Bent u op zoek naar een bedrijf in de recreatiebranche? Dan is dit misschien uw kans! Bekijk ons aanbod aan prachtige campings die ter overname worden aangeboden. Het betreffen veelal campings op idyllische locaties, met uitstekende faciliteiten en een solide klantenbestand. Dus bent u op zoek naar een camping ter overname? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Ze staan u graag te woord en kijken graag mee naar uw wensen en mogelijkheden.

Minicamping te koop

In ons portefeuille hebben wij verschillende type campings waaronder ook minicampings. Een minicamping is ideaal als u wilt starten in de recreatiebranche of wil wonen op een idyllische locatie. Bent u nu op zoek naar een minicamping die te koop staat? Bekijk eens ons aanbod aan minicampings. Staat er niets voor u tussen? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Dan kunnen we samen zoeken naar uw droom minicamping.

Camping te koop Nederland & Duitsland

Wilt u zelf een camping kopen in Nederland, een jachthaven of een ander bedrijf in Nederland of Duitsland kopen? Neem dan contact met ons op of bekijk de camping te koop in Nederland en Duitsland.

Discrete en Stille verkoop

Om verschillende redenen kunnen aanbiedingen in de zogenaamde ‘discrete of stille verkoop’ staan. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons mogelijke passende aanbod hierin.