Verkopen

Wij helpen u met een

Succesvolle verkoop

Met al meer dan 45 jaar ervaring, weten onze makelaars dat bij ieder bedrijf een andere aanpak hoort. Het is voor ons belangrijk om een goede klik met u als verkoper hebben. Wij zijn dan ook erg geïnteresseerd in uw verhaal, zodat we vervolgens een passende koper aan uw bedrijf kunnen verbinden. Wij hechten er waarde aan, dat wij u vanuit vertrouwen kunnen begeleiden in aanloop naar een succesvolle verkoop van uw bedrijf. Overweegt u discrete verkoop, ook dan kunt u op ons rekenen. Wij gaan altijd vertrouwelijk om met uw gegevens. Door de jarenlange ervaring weten wij vraag en aanbod goed op elkaar af te stemmen en hebben dan ook al honderden transacties met succes mogen begeleiden.


Wij staan u gedurende het gehele proces bij, van het vaststellen van een geschikte vraagprijs tot een passend mediaplan omtrent de verkoop, de bezichtigingen, de verkoop onderhandeling en bijbehorende contractvorming. Ook bij de oplevering en overdracht bij de notaris staan wij u uiteraard bij, waarna wij u graag middels een bos bloemen persoonlijk feliciteren.

Voor de opmaak van het verkoopmemorandum en de aanbieding kunnen wij het benodigde beeldmateriaal in eigen beheer laten maken. Wij kunnen zowel foto’s als video en dronebeelden (mits toegestaan) verzorgen. Een korte promo-video geeft veelal een aansprekende impressie van het verkoopobject. 

Overweegt u verkoop?

Onze makelaars komen graag vrijblijvend bij u langs om kennis te maken, het bedrijf te bekijken en de gewenste dienstverlening te bespreken. Is discretie gewenst, dan bent u uiteraard ook van harte welkom op ons kantoor om mogelijkheden te bespreken. Klik hier om alvast kennis te maken met onze makelaars.

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact met ons op

    Neem contact op