Leisure makelaar

Leisure makelaar nodig? Van de Loosdrecht Recreatie Bedrijfsmakelaardij is u graag van dienst. Of bent u op zoek naar een leisure taxateur? Van de Loosdrecht RBM is de meest ervaren leisure makelaar en leisure taxateur binnen de recreatiebranche. Onze leisure makelaars en taxateurs ondersteunen en begeleiden u maximaal. Doordat wij al meer dan 45 jaar kennis hebben op het gebied van recreatie, en extern onroerend goed adviseur van de RECRON en HISWA Business Club zijn, weet u zeker dat u bij ons aan het juiste adres bent.

Leisure taxateur

Van de Loosdrecht is gespecialiseerd in het professioneel taxeren van uw recreatievastgoed. Onze leisure taxateurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van het taxeren van leisure en weten precies welke grote en kleine factoren invloed hebben op dit type vastgoed.

Onze leisure taxateurs luisteren, zijn geïnteresseerd en vragen door over uw onderneming. We maken zorgvuldig onze berekeningen en brengen dit goed inzichtelijk naar u over. Wij zorgen ervoor dat de taxatie wordt opgesteld volgens Europese en internationale richtlijnen. Door de vele transacties die wij jaarlijks begeleiden hebben wij een goed inzicht in de ontwikkelingen van de marktprijzen in deze specifieke leisure branche. Voor het bepalen van de actuele marktwaarde gebruiken wij diverse erkende branche-specifieke waarderingsmodellen welke wij toetsen aan de markt door middel van referentiedata. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat wij een correcte marktwaarde voor u bepalen. Voordat we tot een opdrachtformulering overgaan, maken wij graag een vrijblijvende maatwerk offerte. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor.

Discrete en Stille verkoop

Om verschillende redenen kunnen aanbiedingen in de zogenaamde ‘discrete of stille verkoop’ staan. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons mogelijke passende aanbod hierin.

Leisure makelaar inschakelen

Bij het inschakelen van een leisure makelaar of een leisure taxateur, wilt u uiteraard een leisure makelaar of leisure taxateur die alles tot diep in de details uitwerkt. Van de Loosdrecht RBM is de specialist binnen deze specifieke branche. Ons team begeleidt u gedurende het hele proces, van het eerste oriënterende gesprek tot en met de laatste afhandeling. We staan immers niet voor niets uitstekend bekend in de wereld van de verblijfs- en dagrecreatieve sector en die van de watersportgebonden exploitatiebedrijven.

Wilt u dat wij voor u de leisure aan- of verkopen van een professioneel begeleiden of uw leisure taxeren? Neem dan gerust contact op met ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek met een beëdigde en gecertificeerde leisure makelaar of leisure taxateur.