Referenties en quotes

De onderstaande partijen hebben wij recent mogen begeleiden bij een taxatie, verkoop of aankoop. Wilt u lezen over de ervaringen van deze partijen wat betreft onze dienstverlening, lees dan onderstaande quotes.

Nadat wij besloten hadden ons bedrijf te verkopen waren wij op zoek naar een deskundige partij met korte lijnen. In van de Loosdrecht RBM vonden wij een partij met een uitgebreid netwerk, goede kennis van de markt en voldoende kwaliteit. Naast deze facetten spaken de persoonlijke aandacht en begeleiding van zowel de makelaar als de medewerkers op kantoor ons erg aan! Binnen 1 jaar is ons bedrijf succesvol verkocht.

Dick & Esther Meussen | voormalige eigenaren Vecht & Zo te Zwolle

Van de Loosdrecht is onze vaste partner bij vragen omtrent taxaties. Zij reageren snel, professioneel en adequaat. Een prettige partij die ook altijd goed wordt ontvangen bij de financiële instellingen

Danny Paerl | Bungalowpark Hoenderloo te Hoenderloo

Via Van de Loosdrecht RBM hebben wij ons bedrijf aangekocht en verkocht, tevens is Van de Loosdrecht al 30 jaar onomstotelijk partner in onze toekomstplannen en besluitvorming, ze zijn daarin altijd bereikbaar. Bij de verkoop van ons bedrijf waren ze tijdens het gehele onderhandelingsproces onze steun en toeverlaat. Waardoor dit uiteindelijk in recordtijd is afgesloten. Makelaars team Van de Loosdrecht, Bedankt.

Kerstin en Alex Wassink | voormalige eigenaren Camping & Bungalowpark De Papillon te Denekamp