Over ons

Van de Loosdrecht

Recreatie Bedrijfsmakelaardij

In 1974 specialiseerde ons makelaarskantoor zich al in de Leisurebranche. Daarmee waren wij de eerste, en met nu al meer dan 45 jaar expertise het oudste kantoor in deze branche. Daar zijn wij erg trots op. Van de Loosdrecht Recreatie Bedrijfsmakelaardij is vanaf het begin af aan de marktleider geweest op het gebied van aan- en verkooptransacties en taxaties.

Vanaf de oprichting van het kantoor zijn wij NVM lid en als extern adviseur, topleverancier of kennispartner bij de bracheorganisatie Hiswa Recron betrokken en beschikken over alle accreditaties die benodigd zijn om onze diensten te verlenen.

In onze dienstverlening richten wij ons op het verkopen, aankopen en taxeren van exploitatie gebonden onroerend goed.  Kijk voor verdere details met betrekking tot onze dienstverleningen op de desbetreffende pagina’s.

Ons gedreven team biedt veel persoonlijke aandacht en staat altijd voor u klaar. Door onderling de lijntjes kort te houden kunnen wij snel schakelen.

In alle facetten van onze dienstverlening kunt u rekenen op onze uitgebreide kennis van de markt. Daarnaast is het leveren van kwaliteit en het bieden van persoonlijke aandacht en begeleiding de kern van hoe wij werken.

Ons team

Wilt u kennismaken met ons team, zij stellen zich graag aan u voor:

Adri Mijnheer MRICS REV RM RT

Makelaar/Register-Taxateur

Rianne Jansen RM RT

Makelaar/Register-Taxateur

Yvette Mijnheer

Gezel-Taxateur

Maxx Hup

Assistent-Taxateur

Harm-Jan Mooiweer

Assistent-Makelaar/Taxateur

Neem contact op