Vakantiepark te koop

Vakantiepark te koop

U hebt gezocht naar: Vakantiepark te koop. Dan bent bij Van de Loosdrecht RBM aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in aan- en verkoop, taxatie en bedrijfsovernames en hebben diverse vakantieparken te koop in Nederland. Overweegt u om een vakantiepark te kopen? Bekijk dan het aanbod bij Van de Loosdrecht RBM. Wij zijn gespecialiseerd in aan- en verkoop, taxatie en bedrijfsovernames en hebben diverse vakantieparken te koop.

Vakantiepark te koop Nederland

Wilt u een vakantiepark kopen in Nederland? Wij hebben diverse vakantieparken te koop in Nederland. Bekijk snel ons aanbod vakantieparken te koop. Koopt u een vakantiepark bij ons? Wij helpen u door het gehele proces van bezichtiging tot en met notaris, zodat u zich kunt focussen op de toekomstplannen voor uw nieuwe vakantiepark. 

Vakantiepark kopen

Een vakantiepark kopen? Een vakantiepark koopt u bij Van de Loosdrecht RBM. Wij hebben meer dan 45 jaar expertise en zijn een betrouwbare partij bij de aankoop van een vakantiepark. Kiest u voor ons dan kiest u voor zekerheid. Branche organisaties Hiswa en RECRON bevelen ons als aankoop- en verkoopmakelaar. Wilt u meer informatie omtrent een vakantiepark kopen of ons aanbod vakantieparken? Neem contact met ons op via info@vandeloosdrechtrbm.nl of bel naar 0341- 25 23- 63.

Discrete en Stille verkoop

Om verschillende redenen kunnen aanbiedingen in de zogenaamde ‘discrete of stille verkoop’ staan. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons mogelijke passende aanbod hierin.

 • Het Wylde Pad

  2.250.000,- K.K.

  Friesland, Nederland

  Het park is door de huidige eigenaren Rachel van Sas, Bekend van lifestyle-platform De Huismuts haar man Willem van Sas, de content creator onder de naam @daddyhox en Martijn Manschot, één van de mannen achter het populaire Youtube-account Gierige Gasten, pas begin 2021 overgenomen. Deze ondernemers hebben en het park in korte tijd volledig gemoderniseerd én als een zeer unieke en bruisende locatie in de markt gezet. Nu is het moment gekomen om dit object te verkopen zodat de verkopers zich weer op andere projecten kunnen focussen.

  Meer informatie
 • Ontwikkelingslocatie Chattelhouse Village Heenvliet

  5.200.000,- K.K.

  Zuid-Holland, Nederland

  Fraai en kansrijk ontwikkelingsterrein voor recreatiepark met 150 eenheden!

  Meer informatie
Neem contact op