Vakantiepark te koop

Vakantiepark te koop

U hebt gezocht naar: Vakantiepark te koop. Dan bent bij Van de Loosdrecht RBM aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in aan- en verkoop, taxatie en bedrijfsovernames en hebben diverse vakantieparken te koop in Nederland. Overweegt u om een vakantiepark te kopen? Bekijk dan het aanbod bij Van de Loosdrecht RBM. Wij zijn gespecialiseerd in aan- en verkoop, taxatie en bedrijfsovernames en hebben diverse vakantieparken te koop.

Vakantiepark te koop Nederland

Wilt u een vakantiepark kopen in Nederland? Wij hebben diverse vakantieparken te koop in Nederland. Bekijk snel ons aanbod vakantieparken te koop. Koopt u een vakantiepark bij ons? Wij helpen u door het gehele proces van bezichtiging tot en met notaris, zodat u zich kunt focussen op de toekomstplannen voor uw nieuwe vakantiepark. 

Vakantiepark kopen

Een vakantiepark kopen? Een vakantiepark koopt u bij Van de Loosdrecht RBM. Wij hebben meer dan 45 jaar expertise en zijn een betrouwbare partij bij de aankoop van een vakantiepark. Kiest u voor ons dan kiest u voor zekerheid. Branche organisaties Hiswa en RECRON bevelen ons als aankoop- en verkoopmakelaar. Wilt u meer informatie omtrent een vakantiepark kopen of ons aanbod vakantieparken? Neem contact met ons op via info@vandeloosdrechtrbm.nl of bel naar 0341- 25 23- 63.

Discrete en Stille verkoop

Om verschillende redenen kunnen aanbiedingen in de zogenaamde ‘discrete of stille verkoop’ staan. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons mogelijke passende aanbod hierin.

 • Camperplaats IndeVerte

  1.225.000,- K.K.

  Limburg, Nederland

  Camperplaats IndeVerte is gelegen op ruim 1,5 hectare te midden van de natuur. Het bedrijf beschikt over 50 camperplaatsen, voorzieningen voor campers en een ruime bedrijfswoning.

  Meer informatie
 • De Woldstek ‘Visvijvers en minicamping’

  1.850.000,- K.K.

  Drenthe, Nederland

  In de prachtige omgeving van Ruinderwold bevindt zich dit veelzijdige recreatiebedrijf met diverse disciplines. Het bedrijf beschikt over maar liefst 7 visvijvers waarvan 1 nieuwe vijver, geopend in april 2020, met de grootste en sterkste vissen.

  Meer informatie
Neem contact op