Camping makelaar

Camping makelaar

Camping makelaar

Camping makelaar nodig? Van de Loosdrecht Recreatie Bedrijfsmakelaardij is u graag van dienst. Op zoek naar een camping makelaar? Van de Loosdrecht RBM is een ervaren camping makelaar op gebied van onroerend goed in de recreatiebranche. Onze camping makelaars ondersteunen en begeleiden u maximaal. Doordat wij al meer dan 25 jaar kennis op het gebied van recreatie hebben en extern onroerend goed adviseur van de RECRON en HISWA Business Club, weet u zeker dat u bij ons aan het juiste adres bent.

Een camping makelaar vindt u bij Van de Loosdrecht Recreatie Bedrijfsmakelaardij

Bij de aankoop, verkoop of taxatie van een camping wilt u uiteraard niet over één nacht ijs gaan. Logisch dat u een camping makelaar zoekt die tot in detail gespecialiseerd is in dit specifieke marktgebied. Van de Loosdrecht RBM dus. Ons team biedt u de dienstverlening die het gehele proces van het eerste oriënterende gesprek tot en met de afhandeling bij de notaris maximaal begeleidt. We staan immers niet voor niets uitstekend bekend in de wereld van de verblijfs- en dagrecreatieve sector en die van de watersportgebonden exploitatiebedrijven.

Een camping makelaar bij Van de Loosdrecht RBM inschakelen

Bent u na het lezen er ook van overtuigd, dat wij voor u het aan- of verkopen van een recreatiebedrijf professioneel kunnen begeleiden, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek met een beëdigde en gecertificeerde camping makelaar. Bekijk hier alvast ons aanbod campings.

Discrete en Stille verkoop

Om verschillende redenen kunnen aanbiedingen in de zogenaamde ‘discrete of stille verkoop’ staan. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons mogelijke passende aanbod hierin.

 • Het Wylde Pad

  2.250.000,- K.K.

  Friesland, Nederland

  Het park is door de huidige eigenaren Rachel van Sas, Bekend van lifestyle-platform De Huismuts haar man Willem van Sas, de content creator onder de naam @daddyhox en Martijn Manschot, één van de mannen achter het populaire Youtube-account Gierige Gasten, pas begin 2021 overgenomen. Deze ondernemers hebben en het park in korte tijd volledig gemoderniseerd én als een zeer unieke en bruisende locatie in de markt gezet. Nu is het moment gekomen om dit object te verkopen zodat de verkopers zich weer op andere projecten kunnen focussen.

  Meer informatie
 • Ontwikkelingslocatie Chattelhouse Village Heenvliet

  5.200.000,- K.K.

  Zuid-Holland, Nederland

  Fraai en kansrijk ontwikkelingsterrein voor recreatiepark met 150 eenheden!

  Meer informatie
Neem contact op