Camping makelaar

Camping makelaar

Camping makelaar nodig? Van de Loosdrecht Recreatie Bedrijfsmakelaardij is u graag van dienst. Van de Loosdrecht RBM is een ervaren camping makelaar op gebied van onroerend goed in de recreatiebranche. Onze camping makelaars ondersteunen en begeleiden u maximaal. Doordat wij al meer dan 25 jaar kennis op het gebied van recreatie hebben en extern onroerend goed adviseur van de RECRON en HISWA Business Club, weet u zeker dat u bij ons aan het juiste adres bent.

Camping makelaar bij Van de Loosdrecht Recreatie Bedrijfsmakelaardij

Bij de aankoop, verkoop of taxatie van een camping wilt u uiteraard niet over één nacht ijs gaan. Logisch dat u een camping makelaar zoekt die tot in detail gespecialiseerd is in dit specifieke marktgebied. Van de Loosdrecht RBM dus. Ons team biedt u de dienstverlening die het gehele proces van het eerste oriënterende gesprek tot en met de afhandeling bij de notaris maximaal begeleidt. We staan immers niet voor niets uitstekend bekend in de wereld van de verblijfs- en dagrecreatieve sector en die van de watersportgebonden exploitatiebedrijven.

Van de Loosdrecht RBM inschakelen

Bent u na het lezen er ook van overtuigd, dat wij voor u het aan- of verkopen van een recreatiebedrijf professioneel kunnen begeleiden, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek met een beëdigde en gecertificeerde camping makelaar. Bekijk hier alvast ons aanbod campings.

Discrete en Stille verkoop

Om verschillende redenen kunnen aanbiedingen in de zogenaamde ‘discrete of stille verkoop’ staan. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons mogelijke passende aanbod hierin.

 • Jachthaven Van der Meer en Casa del Lago

  2.750.000,- K.K.

  Zuid-Holland, Nederland

  Jachthaven van der Meer is een landelijk gelegen jachthaven op de grens tussen Zuid-Holland en Noord-Holland. De jachthaven bestaat uit 100 ligplaatsen en een terrein met parkeerplaatsen en een havenloods met appartementen(Casa del Lago) en bootopslag. Casa del Lago bestaat uit 8 recreatieappartementen welke recreatief verhuurd worden. Daarnaast is er een bedrijfsappartement gelegen met uitzicht over de jachthaven.

  Meer informatie
 • Recreatieterrein met ontwikkelingsplan

  3.995.000,- K.K.

  Drenthe, Nederland

  Recreatieterrein met camping, natuurgrond en uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden gelegen op ruim 12 hectare! Benieuwd naar dit bedrijf? Doe de aanvraag voor meer informatie.

  Meer informatie
Neem contact op