Aankopen

Uitgebreide kennis

Van de markt

Bij de aankoop van een recreatiebedrijf komen vele aspecten kijken. Of u nu beginnend ori├źnterend bent in deze branche of zoekt naar uitbreiding voor uw bestaande bedrijf, wij gaan graag met u in gesprek om onze dienst als aankoopmakelaar te bespreken. Wij beschikken over uitgebreide kennis van de markt. Onze makelaars staan u gedurende het aankoopproces graag bij als sparringpartner en adviseur.


Door onze uitgebreide kennis van de markt weten wij doorgaans precies wat er in verkoop is of komt.

Mocht u de aankoop (deels) door een bankinstelling willen laten financieren, houd er dan rekening mee dat er doorgaans circa 40% eigen vermogen benodigd is.

Uitgebreide portefeuille met eigen aanbod

Naast dat wij als aankoopmakelaar optreden beschikken wij als verkopend makelaar ook over een uitgebreide portefeuille met eigen aanbod.

 • Recreatiepark De Markplas

  1.450.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  Op ruim 5,5 hectare eigen grond, midden in het prachtige Betuwse Landschap, is gelegen Recreatiepark De Markplas. Namens de eigenaren mogen wij dit schitterende recreatiebedrijf met een combinatie van jaar- en toeristische plaatsen aanbieden.

  Meer informatie
 • Landgoed met minicamping temidden van de natuur in Noord Nederland.

  1.250.000,- K.K.

  Drenthe, Nederland

  Op een landgoed van ruim 5 hectare is in de natuur deze minicamping gelegen. Benieuwd wat dit bedrijf allemaal te bieden heeft? Doe dan de aanvraag voor meer informatie.

  Meer informatie

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact met ons op

  Neem contact op