Aanbod

Bekijk hier ons actuele aanbod, bestaande uit campings, bungalowparken en ontwikkelingslocaties. Ook onze watersport-, dagrecreatie- en sport- en wellness-objecten kunt u hier vinden.

Zowel objecten die in open verkoop staan, als de objecten die in discrete verkoop aangeboden worden, vindt u op deze pagina.

 • 1.850.000,- K.K.

  Drenthe, Nederland

  In de prachtige omgeving van Ruinderwold bevindt zich dit veelzijdige recreatiebedrijf bestaande uit diverse disciplines. Het bedrijf beschikt over maar liefst 7 visvijvers waarvan 1 nieuwe vijver, geopend in april 2020, met de grootste en sterkste vissen.

  Meer informatie
 • 4.900.000,- K.K.

  Noord-Brabant, Nederland

  Namens de eigenaar mogen wij dit object, Zoo Veldhoven aanbieden. Met een uitgebreid assortiment aan dieren, en tal van uitbreidingsmogelijkheden is dit een unieke kans om de exploitatie naar eigen inzicht verder uit te bouwen.

  Meer informatie
 • 2.995.000,- K.K.

  Zuid-Holland, Nederland

  Sauna en Beautycentrum met een zeer diverse voorzieningen nabij Rotterdam en Den Haag. Meer weten over dit object? Doe dan de aanvraag voor informatie.

  Meer informatie
 • 650.000,- K.K.

  Friesland, Nederland

  Betreffende het horecapand met inpandige woning, ondergrond, erf en tuin gelegen aan de Elte Martens Beimastrjitte 8 te 9261 VJ Eastermar.

  Meer informatie
 • verkocht
  onder voorbehoud

  1.100.000,- K.K.

  Zuid-Holland, Nederland

  Op een werkelijk unieke locatie op de meest oostelijke punt van Tiengemeten ligt ‘Herberg Tiengemeten’. Het schitterende natuureiland is een ware oase op steenworp afstand van de Randstad. Hotel, restaurant en camping zijn een gewaardeerde pleisterplaats voor rustzoekers en natuurliefhebbers.

  Meer informatie
 • 1.475.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  Op een prachtig terrein in het dorpje Heelweg bevindt zich dit veelzijdige en unieke recreatiebedrijf met zowel dag- als verblijfsrecreatie. Zo is er een minicamping op het terrein, 6 grote visvijvers en een boerderij met sanitair, horeca, instructieruimte en bedrijfswoning.

  Meer informatie
 • Verkocht

  Noord-Brabant, Nederland

  Gelegen in Noord-Brabant, bevindt zich dit schitterende en goed onderhouden recreatiecentrum met circa 360 plaatsen, eigen verhuuraccommodaties en ruime uitbreidingsmogelijkheden.

  Meer informatie
 • 625.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  In het buitengebied van Gendt bevindt zich dit prachtig landelijk gelegen recreatiebedrijf met twee mooie visplassen en een horeca. De twee plassen zijn midden in de natuur gelegen en hebben een gezamenlijke oppervlakte van ruim 2.5 hectare, waar het complete bedrijf een oppervlakte van ruim 4.2 hectare bevat. Het Broek is centraal gelegen in het midden van Nederland.

  Meer informatie

Voor de open verkopen kunt u direct doorklikken om meer informatie over de desbetreffende objecten te krijgen. Houd er rekening mee dat voor de financiering van een recreatiebedrijf voor de bank circa 40% eigen vermogen benodigd is.

Mocht u de aankoop (deels) door een bankinstelling willen laten financieren, houd er dan rekening mee dat er doorgaans circa 40% eigen vermogen benodigd is.

Mocht u interesse hebben in een bedrijf welke in discrete verkoop staat, dan vragen wij u enkele gegevens achter te laten middels het aanvraagformulier. Op basis hiervan zullen wij u de informatie toesturen en/of contact met u opnemen voor een persoonlijk gesprek.

Uiteraard kunt u te allen tijde contact opnemen zodat we u in een persoonlijk gesprek kunnen helpen om het juiste bedrijf te vinden.

Neem contact op