Aanbod

Bekijk hier ons actuele aanbod, bestaande uit campings, bungalowparken en ontwikkelingslocaties. Ook onze watersport-, dagrecreatie- en sport- en wellnessobjecten kunt u hier vinden.

Zowel objecten die in open verkoop staan, als de objecten die in discrete verkoop aangeboden worden, vindt u op deze pagina.

 • Veiling

  Utrecht, Nederland

  De jachthaven "de Wilgenhoek" met de daarbij behorende opstallen, gronden en water, gelegen aan de Groenlandsekade 9 - 13 te 3645 BA Vinkeveen, Gelegen op 6.56.90 hectare eigen grond. De jachthaven wordt geveild op 14 juli 2022 en overgedragen in verhuurde staat. De jachthaven zal geveild worden via BVA Auctions waar ook de bijzondere veilingvoorwaarden en biedformulier voor onderhandse biedingen te vinden is. www.bva-auctions.com/nl/auction/lot/65057/19224538?pid=0

  Meer informatie
 • 625.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  In het buitengebied van Gendt bevindt zich dit prachtig landelijk gelegen recreatiebedrijf met twee mooie visplassen en een horeca. De twee plassen zijn midden in de natuur gelegen en hebben een gezamenlijke oppervlakte van ruim 2.5 hectare, waar het complete bedrijf een oppervlakte van ruim 4.2 hectare bevat. Het Broek is centraal gelegen in het midden van Nederland.

  Meer informatie
 • 1.250.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  Marina Kerkdriel is een goed onderhouden jachthaven met circa 320 ligplaatsen gelegen in het midden van het rivierengebied van Midden-Nederland. De grond is in eigendom bij Gemeente Maasdriel en voor 30 jaar uitgegeven in erfpacht.

  Meer informatie
 • 749.000,- K.K.

  Flevoland, Nederland

  Aan de Y-splitsing van het water tussen het Vollenhoverkanaal, het Kadoelermeer en de Voorstersluis, bevindt zich deze fraaie jachthaven en jachtwerf. De locatie is ook uitermate geschikt voor verdere uitbreiding van de bestaande exploitatie.

  Meer informatie
 • 1.850.000,- K.K.

  Drenthe, Nederland

  In de prachtige omgeving van Ruinderwold bevindt zich dit veelzijdige recreatiebedrijf met diverse disciplines. Het bedrijf beschikt over maar liefst 7 visvijvers waarvan 1 nieuwe vijver, geopend in april 2020, met de grootste en sterkste vissen.

  Meer informatie
 • 2.950.000,- K.K.

  Friesland, Nederland

  De Hoek Watersport is gelegen op 1.16.07 hectare eigen grond op een prachtige locatie in het hart van de Friese Meren en in het buitengebied van het Friese dorpje Dijken. Het aangebodene is gelegen op een prachtige locatie om Friesland vanaf het water te ontdekken. Het bedrijf biedt een perfecte mix tussen verblijfsrecreatie in de vorm van verhuuraccommodaties en watersport in de jachthaven met o.a. de aanwezigheid van een verhuurvloot. Het bedrijf heeft een brede terugkerende klantenkring, waaruit jaarlijks veel vervolgboekingen ontstaan.

  Meer informatie
 • 1.495.000,- K.K.

  Friesland, Nederland

  Namens de eigenaren mogen wij het unieke object Watersportcentrum de Fluessen aanbieden, gelegen in het plaatsje Elahuizen.

  Meer informatie
 • Verkocht

  Gelderland, Nederland

  IJsseldelta Marina ligt in een uiterwaard van de IJssel en is gelegen op ruim 5 hectare erfpachtgrond welke in eigendom is van Leisurelands. De goed onderhouden jachthaven beschikt over 240 ruime ligplaatsen en 20 prachtige ruime camperplaatsen.

  Meer informatie

Voor de open verkopen kunt u direct doorklikken om meer informatie over de desbetreffende objecten te krijgen. Houd er rekening mee dat voor de financiering van een recreatiebedrijf voor de bank circa 40% eigen vermogen benodigd is.

Mocht u de aankoop (deels) door een bankinstelling willen laten financieren, houd er dan rekening mee dat er doorgaans circa 40% eigen vermogen benodigd is.

Mocht u interesse hebben in een bedrijf welke in discrete verkoop staat, dan vragen wij u enkele gegevens achter te laten middels het aanvraagformulier. Op basis hiervan zullen wij u de informatie toesturen en/of contact met u opnemen voor een persoonlijk gesprek.

Uiteraard kunt u te allen tijde contact opnemen zodat we u in een persoonlijk gesprek kunnen helpen om het juiste bedrijf te vinden.

Neem contact op