Aanbod

Bekijk hier ons actuele aanbod, bestaande uit campings, bungalowparken en ontwikkelingslocaties. Ook onze watersport-, dagrecreatie- en sport- en wellness-objecten kunt u hier vinden.

Zowel objecten die in open verkoop staan, als de objecten die in discrete verkoop aangeboden worden, vindt u op deze pagina.

 • 1.495.000,- K.K.

  Friesland, Nederland

  Namens de eigenaren mogen wij het unieke object Watersportcentrum de Fluessen aanbieden in het plaatsje Elahuizen.

  Meer informatie
 • 1.850.000,- K.K.

  Drenthe, Nederland

  In de prachtige omgeving van Ruinderwold bevindt zich dit veelzijdige recreatiebedrijf bestaande uit diverse disciplines. Het bedrijf beschikt over maar liefst 7 visvijvers waarvan 1 nieuwe vijver, geopend in april 2020, met de grootste en sterkste vissen.

  Meer informatie
 • 749.000,- K.K.

  Flevoland, Nederland

  Op de splitsing Y van het water, bevindt zich deze mooie jachthaven en -werf. De locatie is ook uitermate geschikt om de bestaande exploitatie verder uit te breiden.

  Meer informatie
 • 1.100.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  IJsseldelta Marina ligt in een uiterwaard van de IJssel en is gelegen op ruim 5 hectare erfpachtgrond welke in eigendom is van Leisurelands. De goed onderhouden jachthaven beschikt over 240 ruime ligplaatsen en 20 prachtige ruime camperplaatsen.

  Meer informatie
 • 1.250.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  Marina Kerkdriel is een goed onderhouden jachthaven met circa 320 ligplaatsen gelegen in het midden van het rivierengebied van Midden-Nederland. De grond is in eigendom bij Gemeente Maasdriel en voor 30 jaar uitgegeven in erfpacht.

  Meer informatie
 • 1.475.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  Op een prachtig terrein in het dorpje Heelweg bevindt zich dit veelzijdige en unieke recreatiebedrijf met zowel dag- als verblijfsrecreatie. Zo is er een minicamping op het terrein, 6 grote visvijvers en een boerderij met sanitair, horeca, instructieruimte en bedrijfswoning.

  Meer informatie
 • Verkocht

  Flevoland, Nederland

  Liberty Maritime is een jachthaven met een directe verbinding naar het Markermeer en omvat onder andere 60 ligplaatsen en een ruime bedrijfswoning.

  Meer informatie
 • 625.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  In het buitengebied van Gendt bevindt zich dit prachtig landelijk gelegen recreatiebedrijf met twee mooie visplassen en een horeca. De twee plassen zijn midden in de natuur gelegen en hebben een gezamenlijke oppervlakte van ruim 2.5 hectare, waar het complete bedrijf een oppervlakte van ruim 4.2 hectare bevat. Het Broek is centraal gelegen in het midden van Nederland.

  Meer informatie

Voor de open verkopen kunt u direct doorklikken om meer informatie over de desbetreffende objecten te krijgen. Houd er rekening mee dat voor de financiering van een recreatiebedrijf voor de bank circa 40% eigen vermogen benodigd is.

Mocht u de aankoop (deels) door een bankinstelling willen laten financieren, houd er dan rekening mee dat er doorgaans circa 40% eigen vermogen benodigd is.

Mocht u interesse hebben in een bedrijf welke in discrete verkoop staat, dan vragen wij u enkele gegevens achter te laten middels het aanvraagformulier. Op basis hiervan zullen wij u de informatie toesturen en/of contact met u opnemen voor een persoonlijk gesprek.

Uiteraard kunt u te allen tijde contact opnemen zodat we u in een persoonlijk gesprek kunnen helpen om het juiste bedrijf te vinden.

Neem contact op