Aanbod

Bekijk hier ons actuele aanbod, bestaande uit campings, bungalowparken en ontwikkelingslocaties. Ook onze watersport-, dagrecreatie- en sport- en wellness-objecten kunt u hier vinden.

Zowel objecten die in open verkoop staan, als de objecten die in discrete verkoop aangeboden worden, vindt u op deze pagina.

 • verkocht
  onder voorbehoud

  Verkocht o.v.

  Gelderland, Nederland

  Een zeer divers saunabedrijf dat beschikt over diverse baden, sauna's, stoombaden, rustruimtes, ligweide, restaurant, terras, bar en meer faciliteiten!

  Wilt u meer weten? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  Meer informatie
 • verkocht
  onder voorbehoud

  1.895.000,- K.K.

  Noord-Brabant, Nederland

  Voor een multifunctioneel sportcentrum met ruime bedrijfsbebouwing, zijn wij opzoek naar een geschikte overnamekandidaat.

  Voor dit sportcentrum hebben wij reeds een koper gevonden en zitten wij in de contract fase. Bent u geïnteresseerd in dit recreatiebedrijf en zou u graag geïnformeerd worden als de verkoop onverhoopt niet doorgaat? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Meer informatie

Voor de open verkopen kunt u direct doorklikken om meer informatie over de desbetreffende objecten te krijgen. Houd er rekening mee dat voor de financiering van een recreatiebedrijf voor de bank circa 40% eigen vermogen benodigd is.

Mocht u de aankoop (deels) door een bankinstelling willen laten financieren, houd er dan rekening mee dat er doorgaans circa 40% eigen vermogen benodigd is.

Mocht u interesse hebben in een bedrijf welke in discrete verkoop staat, dan vragen wij u enkele gegevens achter te laten middels het aanvraagformulier. Op basis hiervan zullen wij u de informatie toesturen en/of contact met u opnemen voor een persoonlijk gesprek.

Uiteraard kunt u te allen tijde contact opnemen zodat we u in een persoonlijk gesprek kunnen helpen om het juiste bedrijf te vinden.

Neem contact op