Aanbod

Bekijk hier ons actuele aanbod, bestaande uit campings, bungalowparken en ontwikkelingslocaties. Ook onze watersport-, dagrecreatie- en sport- en wellness-objecten kunt u hier vinden.

Zowel objecten die in open verkoop staan, als de objecten die in discrete verkoop aangeboden worden, vindt u op deze pagina.

 • 895.000,- K.K.

  Drenthe, Nederland

  Op de achtergrond zijn wij volop bezig met de voorbereiding van een nieuw verkoopdossier. Wilt u hiervan op de hoogte gehouden worden? Dan willen wij u vragen om u bij ons te melden.

  Meer informatie
 • 3.400.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  Een goed onderhouden campingbedrijf met circa 250 plaatsen, 10 verhuureenheden, een groepshotel en twee royale bedrijfswoningen. Gelegen in de achterhoek in een rustige, landelijk georiënteerde omgeving.

  Meer informatie
 • 2.250.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  Toonaangevend vakantiepark op de Veluwe met beschikking over meerdere recreatieve voorzieningen en een royale (luxe!) bedrijfswoning.

  Doe de aanvraag voor meer informatie en laat u verrassen wat dit bedrijf te bieden heeft!

  Meer informatie
 • 650.000,- K.K.

  Friesland, Nederland

  Betreffende het horecapand met inpandige woning, ondergrond, erf en tuin gelegen aan de Elte Martens Beimastrjitte 8 te 9261 VJ Eastermar. Voor dit prachtige authentieke pand organiseren wij een kijkdag op 8 oktober a.s., wilt u zich hiervoor inschrijven? Neem dan telefonisch contact met ons op!

  Meer informatie
 • 3.200.000,- K.K.

  Belgie

  Namens de eigenaren mogen we een gezellige familiecamping aanbieden nabij de Nederlandse grens met ruime herontwikkelingsmogelijkheden.

  Meer informatie
 • 845.000,- K.K.

  Drenthe, Nederland

  Ruimtelijk en landelijk gelegen vrijstaande woning met minicamping en royale schuur, carport en overkapping en een architectonische en verzorgde tuin met fraai tuinhuis. Voor deze prachtige woning en camping organiseren wij een kijkdag op 1 oktober a.s., wilt u zich hiervoor inschrijven? Neem dan telefonisch contact met ons op!

  Meer informatie
 • Verkocht

  Overijssel, Nederland

  Namens de eigenaren mogen wij deze uniek gelegen camping in een prachtig glooiend coulisselandschap aan een meanderend watertje aanbieden. De camping beschikt over kampeerplaatsen, een ruime bedrijfswoning en meerdere verhuureenheden. Wilt u meer weten over dit unieke recreatiebedrijf? Vraag dan de informatie bij ons aan.

  Meer informatie
 • 1.500.000,- K.K.

  Noord-Brabant, Nederland

  Op een landelijke locatie in het Bourgondische Brabant vindt u deze kleinschalige charmecamping met bedrijfswoning, centrumgebouw diverse schuren en ontwikkelingsmogelijkheden voor 25 extra recreatiewoningen! Het geheel is gelegen op meer dan 3 hectare eigen grond.
  Bent u benieuwd wat deze locatie aan ruime mogelijkheden heeft? Vraag dan de informatie bij ons aan!

  Meer informatie
 • 2.950.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  Fraai gelegen recreatiepark in een het typische Achterhoeks coulisselandschap tussen bos en de weilanden. Het goed onderhouden park op ruim 9 hectare grond heeft een gezonde mix van vaste gasten en toeristische gasten en beschikt over eigen verhuureenheden, een horecagelegenheid, ruime bedrijfswoning en diverse recreatieve voorzieningen.
  Bent u benieuwd wat dit unieke park u te bieden heeft? Vraag dan de informatie bij ons aan.

  Meer informatie
 • 725.000,- K.K.

  Noord-Brabant, Nederland

  Fraai gelegen landschapscamping in plaats Nijnsel (gemeente Meierijstad) in de in de provincie Noord-Brabant. De overname ziet toe op het kampeerterrein in erfpacht met de inventaris/goodwill en bedrijfsgebouwen.

  Meer informatie
 • Verkocht

  Overijssel, Nederland

  Het unieke veelzijdige bedrijf is gelegen in het Sallandse dorp Nieuw Heeten in de gemeente Raalte, provincie Overijssel.

  Voor dit recreatiebedrijf hebben wij reeds een koper gevonden. Bent u geïnteresseerd in een recreatiebedrijf en zou u graag samen met één van onze medewerkers kijken naar ons actuele aanbod? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Meer informatie
 • 1.200.000,- K.K.

  Overijssel, Nederland

  Namens de eigenaar wordt vrijblijvend te koop aangeboden het ontwikkelingsterrein met infra structuur zoals omschreven, bekend als: ´Bospark De Eese´. Het aangebodene is gelegen in een bosrijk gebied in Noordwest Overijssel tegen Drenthe en Friesland en grenzend aan de boscomplexen "De Woldberg" en "De Eese".

  Meer informatie

Voor de open verkopen kunt u direct doorklikken om meer informatie over de desbetreffende objecten te krijgen. Houd er rekening mee dat voor de financiering van een recreatiebedrijf voor de bank circa 40% eigen vermogen benodigd is.

Mocht u de aankoop (deels) door een bankinstelling willen laten financieren, houd er dan rekening mee dat er doorgaans circa 40% eigen vermogen benodigd is.

Mocht u interesse hebben in een bedrijf welke in discrete verkoop staat, dan vragen wij u enkele gegevens achter te laten middels het aanvraagformulier. Op basis hiervan zullen wij u de informatie toesturen en/of contact met u opnemen voor een persoonlijk gesprek.

Uiteraard kunt u te allen tijde contact opnemen zodat we u in een persoonlijk gesprek kunnen helpen om het juiste bedrijf te vinden.

Neem contact op