Aanbod

Bekijk hier ons actuele aanbod, bestaande uit campings, bungalowparken en ontwikkelingslocaties. Ook onze watersport-, dagrecreatie- en sport- en wellnessobjecten kunt u hier vinden.

Zowel objecten die in open verkoop staan, als de objecten die in discrete verkoop aangeboden worden, vindt u op deze pagina.

 • 5.250.000,- K.K.

  Nederland

  Binnenkort te koop! Unieke dag en verblijfsrecreatie locatie met ontwikkelingsmogelijkheden in het zuiden van Nederland. Wilt u op de hoogte gehouden worden van dit dossier? Doe dan alvast de aanvraag voor meer informatie.

  Meer informatie
 • 2.325.000,- K.K.

  Friesland, Nederland

  Camping met ruim 175 plekken en een reguliere woning in Friesland.

  Meer informatie
 • 1.650.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  Parkbeheer met centrumvoorzieningen en ruime bedrijfswoning in de Achterhoek.

  Meer informatie
 • 1.495.000,- K.K.

  Friesland, Nederland

  Natuurlijk ingericht kleinschalig recreatiepark met 4 eigen tiny houses en ontwikkelingsmogelijkheid voor 17 extra tiny houses. Daarnaast beschikt het bedrijf over een moderne gasloze bedrijfswoning.

  Meer informatie
 • 1.289.000,- K.K.

  Drenthe, Nederland

  Kleinschalig recreatiebedrijf met 8 eigen verhuureenheden en ontwikkelingsmogelijkheden voor 11 extra recreatie eenheden.

  Meer informatie
 • 895.000,- K.K.

  Drenthe, Nederland

  Ruime hufterproef groepsaccommodatie met vergunning voor 98 personen en een woonboerderij.

  Meer informatie
 • 775.000,- K.K.

  Overijssel, Nederland

  Ruim opgezette minicamping met receptie, kantine met terras, sanitair en een ruime bedrijfswoning gelegen op meer circa 2,5 hectare eigen grond.

  Meer informatie
 • verkocht
  onder voorbehoud

  1.850.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  Prachtig gelegen kampeerhoeve met 40 kampeerplaatsen, 10 camperplaatsen en 3 eigen verhuurpods.

  Meer informatie
 • 1.995.000,- K.K.

  Friesland, Nederland

  Het park is door de huidige eigenaren Rachel van Sas, Bekend van lifestyle-platform De Huismuts haar man Willem van Sas, de content creator onder de naam @daddyhox en Martijn Manschot, één van de mannen achter het populaire Youtube-account Gierige Gasten, pas begin 2021 overgenomen. Deze ondernemers hebben en het park in korte tijd volledig gemoderniseerd én als een zeer unieke en bruisende locatie in de markt gezet. Nu is het moment gekomen om dit object te verkopen zodat de verkopers zich weer op andere projecten kunnen focussen.

  Meer informatie
 • 2.500.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  Natuurlijk gelegen camping op ruim 4 hectare met 152 plaatsen en uitstekende herontwikkeling mogelijkheden.

  Meer informatie
 • Hogere prijsklasse

  Noord-Holland, Nederland

  Recreatiepark ‘t Geestmerambacht is een bungalowpark met 282 bungalowkavels gelegen op ruim 11 hectare eigen grond in de plaats Schoorldam in de provincie Noord-Holland.

  Meer informatie
 • 1.650.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  Prachtig gelegen aan de Duitse grens nabij Winterswijk is Bospark de Achterhoek een locatie met de uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden voor een camping of bungalowpark. Tevens zijn er op de locatie diverse horeca voorzieningen als een café/restaurant en een zalencentrum met een capaciteit voor 300 personen!

  Meer informatie

Voor de open verkopen kunt u direct doorklikken om meer informatie over de desbetreffende objecten te krijgen. Houd er rekening mee dat voor de financiering van een recreatiebedrijf voor de bank circa 40% eigen vermogen benodigd is.

Mocht u de aankoop (deels) door een bankinstelling willen laten financieren, houd er dan rekening mee dat er doorgaans circa 40% eigen vermogen benodigd is.

Mocht u interesse hebben in een bedrijf welke in discrete verkoop staat, dan vragen wij u enkele gegevens achter te laten middels het aanvraagformulier. Op basis hiervan zullen wij u de informatie toesturen en/of contact met u opnemen voor een persoonlijk gesprek.

Uiteraard kunt u te allen tijde contact opnemen zodat we u in een persoonlijk gesprek kunnen helpen om het juiste bedrijf te vinden.

Neem contact op