Aanbod

Bekijk hier ons actuele aanbod, bestaande uit campings, bungalowparken en ontwikkelingslocaties. Ook onze watersport-, dagrecreatie- en sport- en wellness-objecten kunt u hier vinden.

Zowel objecten die in open verkoop staan, als de objecten die in discrete verkoop aangeboden worden, vindt u op deze pagina.

 • 2.500.000,- K.K.

  Overijssel, Nederland

  Namens de eigenaren mogen wij deze uniek gelegen camping in een prachtig glooiend coulisselandschap aan een meanderend watertje aanbieden. De camping beschikt over kampeerplaatsen, een ruime bedrijfswoning en meerdere verhuureenheden. Wilt u meer weten over dit unieke recreatiebedrijf? Vraag dan de informatie bij ons aan.

  Meer informatie
 • 1.500.000,- K.K.

  Noord-Brabant, Nederland

  Op een landelijke locatie in het Bourgondische Brabant vindt u deze kleinschalige charmecamping met bedrijfswoning, centrumgebouw diverse schuren en ontwikkelingsmogelijkheden voor 25 extra recreatiewoningen! Het geheel is gelegen op meer dan 3 hectare eigen grond.
  Bent u benieuwd wat deze locatie aan ruime mogelijkheden heeft? Vraag dan de informatie bij ons aan!

  Meer informatie
 • 2.950.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  Fraai gelegen recreatiepark in een het typische Achterhoeks coulisselandschap tussen bos en de weilanden. Het goed onderhouden park op ruim 9 hectare grond heeft een gezonde mix van vaste gasten en toeristische gasten en beschikt over eigen verhuureenheden, een horecagelegenheid, ruime bedrijfswoning en diverse recreatieve voorzieningen.
  Bent u benieuwd wat dit unieke park u te bieden heeft? Vraag dan de informatie bij ons aan.

  Meer informatie
 • 725.000,- K.K.

  Noord-Brabant, Nederland

  Fraai gelegen landschapscamping in plaats Nijnsel (gemeente Meierijstad) in de in de provincie Noord-Brabant. De overname ziet toe op het kampeerterrein in erfpacht met de inventaris/goodwill en bedrijfsgebouwen.

  Meer informatie
 • bieden vanaf €850.000,-

  Overijssel, Nederland

  Camping en Zalenverhuur De Portlander is een uniek veelzijdig bedrijf wat gelegen is in het Sallandse dorp Nieuw Heeten, in de gemeente Raalte, provincie Overijssel

  Meer informatie
 • 1.200.000,- K.K.

  Overijssel, Nederland

  Namens de eigenaar wordt vrijblijvend te koop aangeboden het ontwikkelingsterrein met infra structuur zoals omschreven, bekend als: ´Bospark De Eese´. Het aangebodene is gelegen in een bosrijk gebied in Noordwest Overijssel tegen Drenthe en Friesland en grenzend aan de boscomplexen "De Woldberg" en "De Eese".

  Meer informatie
 • 990.000,- K.K.

  Limburg, Nederland

  Vakantieverblijf de Rozenhorst in het gastvrije Noord Limburg is een prachtig, sfeervol en goed onderhouden bedrijf met een goede bezetting maar welke ook voldoende ruimte biedt om er een eigen draai aan te geven.

  Het bedrijf beschikt over een grote statige jaren dertig woning en over een vergunning voor 25 kampeerplaatsen welke zijn verdeeld over 6 ruime kampeervelden. Tevens beschikt het bedrijf over diverse verhuureenheden als 3 vakantiewoningen welke ook als groepsaccommodatie verhuurd kunnen worden en een pipowagen. Daarnaast zijn er diverse voorzieningen op het terrein aanwezig als een sanitairgebouw, recreatieruimte, receptie, grote kas en diverse tuinen en recreatieve voorzieningen.

  Voor dit recreatiebedrijf hebben wij reeds een koper gevonden. Bent u geïnteresseerd in een recreatiebedrijf en zou u graag samen met één van onze medewerkers kijken naar ons actuele aanbod? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Meer informatie
 • 2.100.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  Lommerijk gelegen park op ruim 6 hectare eigen grond, met in totaal 78 plaatsen.

  Voor dit recreatiebedrijf hebben wij reeds een koper gevonden. Bent u geïnteresseerd in dit recreatiebedrijf en zou u graag geïnformeerd worden als de verkoop onverhoopt niet doorgaat? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Meer informatie
 • 1.295.000,- K.K.

  Friesland, Nederland

  Bungalowpark Sondel is gelegen in een gevarieerde omgeving. Het park heeft een beheerspark met 40 bungalows, een luxe centrumgebouw, zwembad en tevens een ontwikkelingsterrein.

  Meer informatie
 • 1.495.000,- K.K.

  Overijssel, Nederland

  Op dit campingbedrijf zijn momenteel ruim 150 eenheden bestaande uit eigen verhuur, jaarplaatsen en toeristische plaatsen. Deze locatie beschikt over voorzieningen in de vorm van een buitenzwembad en een sfeervolle brasserie. Locatie is uitermate geschikt voor meer verhuureenheden.

  Meer informatie
 • Verkocht

  Drenthe, Nederland

  Aan de rand van het Nationaal park Drents-Friese Wold is op een prachtige plek in de provincie Drenthe Recreatiepark de Horrebieter gelegen. Het Drents-Friese Wold staat bekend om zijn fraaie bossen, vennen en zandverstuivingen. Voor dit recreatiepark hebben wij reeds een koper gevonden. Bent u geïnteresseerd in een recreatiebedrijf en zou u graag samen met één van onze medewerkers kijken naar ons actuele aanbod? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Meer informatie
 • verkocht
  onder voorbehoud

  995.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  Aan de rand van de Veluwe ligt Bungalowpark de Hoefstal. Bungalowpark de Hoefstal is een kleinschalig bungalowpark dat is voorzien van 24 recreatie-eenheden. Tevens beschikt het bedrijf over een bedrijfswoning en diverse sport en speelvoorzieningen.

  Meer informatie

Voor de open verkopen kunt u direct doorklikken om meer informatie over de desbetreffende objecten te krijgen. Houd er rekening mee dat voor de financiering van een recreatiebedrijf voor de bank circa 40% eigen vermogen benodigd is.

Mocht u de aankoop (deels) door een bankinstelling willen laten financieren, houd er dan rekening mee dat er doorgaans circa 40% eigen vermogen benodigd is.

Mocht u interesse hebben in een bedrijf welke in discrete verkoop staat, dan vragen wij u enkele gegevens achter te laten middels het aanvraagformulier. Op basis hiervan zullen wij u de informatie toesturen en/of contact met u opnemen voor een persoonlijk gesprek.

Uiteraard kunt u te allen tijde contact opnemen zodat we u in een persoonlijk gesprek kunnen helpen om het juiste bedrijf te vinden.

Neem contact op