Sinds 1974 de specialist

in makelaardij- en taxatie van bedrijfsmatig vastgoed in de recreatiesector 

Van de Loosdrecht Recreatie Bedrijfsmakelaardij is gespecialiseerd in aan- en verkoop, taxaties en bedrijfsovernames in de dag- en verblijfsrecreatieve sector. Ons gedreven team biedt veel persoonlijke aandacht en staat altijd voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de markt beschikken wij over een ruim aanbod. 

Ruim aanbod

Door heel het land

Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de markt bent u bij ons aan het juiste adres voor het meest ruime aanbod in de Leisure-sector. De Leisure-sector bestaat uit verschillende sub-sectoren. Wij hebben een grote diversiteit aan campings, bungalowparken en ontwikkelingslocaties in onze portefeuille. Ook voor watersport-, dagrecreatie- en sport- en wellness objecten zoeken wij voortdurend geschikte overnamekandidaten. Ons aanbod varieert in omvang en prijsklasse, maar ook in openbaarheid.

Maak kennis met

Onze bedrijfsmakelaars en taxateurs

Van de Loosdrecht Recreatie Bedrijfsmakelaardij is al sinds 1974 gespecialiseerd in aan- en verkoop, taxaties en bedrijfsovernames in de dag- en verblijfsrecreatieve sector. Ons gedreven team biedt veel persoonlijke aandacht en staat altijd voor u klaar. Door onderling de lijntjes kort te houden kunnen wij snel schakelen.

 • Onderscheidend in dienstverlening
 • Separate taxatieafdeling
 • Doorgewinterde makelaars
 • Snel, accuraat en slagvaardig

Discrete en Stille verkoop

Om verschillende redenen kunnen aanbiedingen in de zogenaamde ‘discrete of stille verkoop’ staan. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons mogelijke passende aanbod hierin.

 • Het Wylde Pad

  2.250.000,- K.K.

  Friesland, Nederland

  Het park is door de huidige eigenaren Rachel van Sas, Bekend van lifestyle-platform De Huismuts haar man Willem van Sas, de content creator onder de naam @daddyhox en Martijn Manschot, één van de mannen achter het populaire Youtube-account Gierige Gasten, pas begin 2021 overgenomen. Deze ondernemers hebben en het park in korte tijd volledig gemoderniseerd én als een zeer unieke en bruisende locatie in de markt gezet. Nu is het moment gekomen om dit object te verkopen zodat de verkopers zich weer op andere projecten kunnen focussen.

  Meer informatie
 • Ontwikkelingslocatie Chattelhouse Village Heenvliet

  5.200.000,- K.K.

  Zuid-Holland, Nederland

  Fraai en kansrijk ontwikkelingsterrein voor recreatiepark met 150 eenheden!

  Meer informatie

Referenties

Deze partijen hebben wij recent mogen begeleiden bij een taxatie, verkoop of aankoop. Wilt u lezen over de ervaringen van deze partijen wat betreft onze dienstverlening, lees hier meer.

Neem contact op