Sinds 1974 de specialist

in makelaardij- en taxatie van bedrijfsmatig vastgoed in de recreatiesector 

Van de Loosdrecht Recreatie Bedrijfsmakelaardij is gespecialiseerd in aan- en verkoop, taxaties en bedrijfsovernames in de dag- en verblijfsrecreatieve sector. Ons gedreven team biedt veel persoonlijke aandacht en staat altijd voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de markt beschikken wij over een ruim aanbod. 

Ruim aanbod

Door heel het land

Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de markt bent u bij ons aan het juiste adres voor het meest ruime aanbod in de Leisure-sector. De Leisure-sector bestaat uit verschillende sub-sectoren. Wij hebben een grote diversiteit aan campings, bungalowparken en ontwikkelingslocaties in onze portefeuille. Ook voor watersport-, dagrecreatie- en sport- en wellness objecten zoeken wij voortdurend geschikte overnamekandidaten. Ons aanbod varieert in omvang en prijsklasse, maar ook in openbaarheid.

Maak kennis met

Onze bedrijfsmakelaars en taxateurs

Van de Loosdrecht Recreatie Bedrijfsmakelaardij is al sinds 1974 gespecialiseerd in aan- en verkoop, taxaties en bedrijfsovernames in de dag- en verblijfsrecreatieve sector. Ons gedreven team biedt veel persoonlijke aandacht en staat altijd voor u klaar. Door onderling de lijntjes kort te houden kunnen wij snel schakelen.

  • Onderscheidend in dienstverlening
  • Separate taxatieafdeling
  • Doorgewinterde makelaars
  • Snel, accuraat en slagvaardig

Discrete en Stille verkoop

Om verschillende redenen kunnen aanbiedingen in de zogenaamde ‘discrete of stille verkoop’ staan. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons mogelijke passende aanbod hierin.

Referenties

Deze partijen hebben wij recent mogen begeleiden bij een taxatie, verkoop of aankoop. Wilt u lezen over de ervaringen van deze partijen wat betreft onze dienstverlening, lees hier meer.