Referentienummer: 210184

Natuurcamping de Kemphaan

Flevoland, Nederland

Kleinschalige camping op een prachtige locatie midden in de natuur met een zeer goede bereikbaarheid vanuit de randstad.

Ligging:

Natuurcamping De Kemphaan ligt in het kernbosgebied van de Boswachterij Almeerderhout, tussen de Waterlandse Tocht, de Hoge Vaart en de Lange Wetering. Dit is in Almere een stad en gemeente in de provincie Flevoland. In de Boswachterij bevindt zich het stadslandgoed De Kemphaan met een diversiteit aan voorzieningen. De Natuurcamping maakt onderdeel uit van het Stadslandgoed.

Natuurcamping de Kemphaan:

Op een prachtige natuurlijke locatie, verscholen in het waterlandsbos, is Natuurcamping de Kemphaan gelegen. Op een terrein van ruim 3 hectare grond dat van Staatsbosbeheer wordt gepacht is de camping ruim opgezet.

Het kampeerterrein beschikt over 41 kampeerplaatsen en 6 eigen verhuureenheden.

Daarnaast beschikt de camping over een receptie, sanitairunit, een ruime speeltuin midden op het terrein, kampvuurplaats en parkeervoorzieningen. Centraal op het terrein staat een tipi welke als slechtweer accommodatie dienst doet.

Algemene gegevens

Gelegen aan: Kemphaanpad 5, 1358 AC Almere
  • Overname personeel: n.v.t.
  • Bedrijfsinventaris: Volgens inventarislijst
  • Netto omzet: € 120.000,-
  • Bedrijfswoningen: Geen bedrijfswoning

Geïnteresseerd in dit bedrijf?

Laat uw gegevens achter en download direct de verkoopbrochure

    [_url][_post_title]

    De vraagprijs voor het recreatiebedrijf, met de daarbij behorende bestanddelen als bedrijfsnaam en aanwezige goodwill en voorts met inbegrip van de roerende zaken als bedrijfsmiddelen en bedrijfsinventaris is vastgesteld op:

    € 500.000,- K.K.

    Interesse in

    Natuurcamping de Kemphaan?

    Voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of bezichtiging kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

    0341 – 25 23 63