Verblijfsrecreatie

 • Gezellige familiecamping in België nabij de Nederlandse grens

  3.200.000,- K.K.

  Belgie

  Namens de eigenaren mogen we een gezellige familiecamping aanbieden nabij de Nederlandse grens met ruime herontwikkelingsmogelijkheden.

  Meer informatie
 • Buitenplaats Drenthe

  845.000,- K.K.

  Drenthe, Nederland

  Ruimtelijk en landelijk gelegen vrijstaande woning met minicamping en royale schuur, carport en overkapping en een architectonische en verzorgde tuin met fraai tuinhuis. Voor deze prachtige woning en camping organiseren wij een kijkdag op 1 oktober a.s., wilt u zich hiervoor inschrijven? Neem dan telefonisch contact met ons op!

  Meer informatie
 • Natuurrijke camping gelegen in Overijssel.

  2.500.000,- K.K.

  Overijssel, Nederland

  Namens de eigenaren mogen wij deze uniek gelegen camping in een prachtig glooiend coulisselandschap aan een meanderend watertje aanbieden. De camping beschikt over kampeerplaatsen, een ruime bedrijfswoning en meerdere verhuureenheden. Wilt u meer weten over dit unieke recreatiebedrijf? Vraag dan de informatie bij ons aan.

  Meer informatie
 • Kleinschalige charmecamping en ontwikkelingsterrein in Brabant

  1.500.000,- K.K.

  Noord-Brabant, Nederland

  Op een landelijke locatie in het Bourgondische Brabant vindt u deze kleinschalige charmecamping met bedrijfswoning, centrumgebouw diverse schuren en ontwikkelingsmogelijkheden voor 25 extra recreatiewoningen! Het geheel is gelegen op meer dan 3 hectare eigen grond.
  Bent u benieuwd wat deze locatie aan ruime mogelijkheden heeft? Vraag dan de informatie bij ons aan!

  Meer informatie
 • Fraai gelegen bospark in de Achterhoek

  2.950.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  Fraai gelegen recreatiepark in een het typische Achterhoeks coulisselandschap tussen bos en de weilanden. Het goed onderhouden park op ruim 9 hectare grond heeft een gezonde mix van vaste gasten en toeristische gasten en beschikt over eigen verhuureenheden, een horecagelegenheid, ruime bedrijfswoning en diverse recreatieve voorzieningen.
  Bent u benieuwd wat dit unieke park u te bieden heeft? Vraag dan de informatie bij ons aan.

  Meer informatie
 • Landschapscamping De Graspol

  725.000,- K.K.

  Noord-Brabant, Nederland

  Fraai gelegen landschapscamping in plaats Nijnsel (gemeente Meierijstad) in de in de provincie Noord-Brabant. De overname ziet toe op het kampeerterrein in erfpacht met de inventaris/goodwill en bedrijfsgebouwen.

  Meer informatie
 • Camping en Zalenverhuur De Portlander

  Verkocht

  Overijssel, Nederland

  Het unieke veelzijdige bedrijf is gelegen in het Sallandse dorp Nieuw Heeten in de gemeente Raalte, provincie Overijssel.

  Voor dit recreatiebedrijf hebben wij reeds een koper gevonden. Bent u geïnteresseerd in een recreatiebedrijf en zou u graag samen met één van onze medewerkers kijken naar ons actuele aanbod? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Meer informatie
 • Meer informatie
 • Ontwikkelingsterrein: 'Bospark De Eese'. Gelegen in een bosrijk gebied in Noordwest Overijssel!

  1.200.000,- K.K.

  Overijssel, Nederland

  Namens de eigenaar wordt vrijblijvend te koop aangeboden het ontwikkelingsterrein met infra structuur zoals omschreven, bekend als: ´Bospark De Eese´. Het aangebodene is gelegen in een bosrijk gebied in Noordwest Overijssel tegen Drenthe en Friesland en grenzend aan de boscomplexen "De Woldberg" en "De Eese".

  Meer informatie
Neem contact op