Verblijfsrecreatie

 • Het Wylde Pad

  2.250.000,- K.K.

  Friesland, Nederland

  Het park is door de huidige eigenaren Rachel van Sas, Bekend van lifestyle-platform De Huismuts haar man Willem van Sas, de content creator onder de naam @daddyhox en Martijn Manschot, één van de mannen achter het populaire Youtube-account Gierige Gasten, pas begin 2021 overgenomen. Deze ondernemers hebben en het park in korte tijd volledig gemoderniseerd én als een zeer unieke en bruisende locatie in de markt gezet. Nu is het moment gekomen om dit object te verkopen zodat de verkopers zich weer op andere projecten kunnen focussen.

  Meer informatie
 • Ontwikkelingslocatie Chattelhouse Village Heenvliet

  5.200.000,- K.K.

  Zuid-Holland, Nederland

  Fraai en kansrijk ontwikkelingsterrein voor recreatiepark met 150 eenheden!

  Meer informatie
 • Minicamping de Zwerver

  920.000,- K.K.

  Overijssel, Nederland

  Nette minicamping met receptie, kantine met terras, sanitair, een ruime bedrijfswoning en schuren gelegen op ruim 5 hectare eigen grond.

  Meer informatie
 • Camping Zeestrand Eems-Dollard

  1.200.000,- K.K.

  Groningen, Nederland

  Namens de eigenaren mogen wij Camping Zeestrand Eems-Dollard aanbieden gelegen in de plaats . Zeer fraai gelegen aan het strand van de Eems en nabij de Dollard.

  Meer informatie
 • Rheezer Resort

  2.380.000,- K.K.

  Overijssel, Nederland

  Rheezer Resort is een relatief nieuw bungalowpark waarvan er reeds een aantal recreatiewoningen zijn ontwikkeld en uitgepond. Op het terrein kunnen volgens huidige bestemmingsplan maximaal 100 recreatiewoningen zijn toegestaan waarvan er reeds 32 zijn gerealiseerd en uitgepond of kavels voor recreatiewoningen zijn verkocht. De aangeboden kavels op ’t Rheezer Resort betreffen ontwikkelingskavels welke bestemd zijn voor de bouw van nog 68 recreatiewoningen.

  Meer informatie
 • Trainingscentrum met bedrijfswoning in midden Nederland

  1.395.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  Trainingscentrum met verblijfsmogelijkheden en bedrijfswoning gelegen op bijna 3 hectare eigen grond in het midden van Nederland. Benieuwd naar dit bedrijf? Doe dan de aanvraag voor meer informatie!

  Meer informatie
 • Groen, ruim opgezet campingbedrijf in de achterhoek.

  3.500.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  Landelijke camping met ruim 200 eenheden gelegen op 9 hectare eigen grond in de Achterhoek! Meer weten over dit bedrijf? Doe dan de informatieaanvraag.

  Meer informatie
 • Resort Emst

  verkocht

  Verkocht

  Gelderland, Nederland

  Zeer fraaie camping met volop ontwikkelingsmogelijkheden op bijna 5 hectare aan de rand van het bos op slechts 100 km vanaf Amsterdam. De camping beschikt over 72 plaatsen met een diverse invulling waaronder 18 eigen verhuureenheden.

  Meer informatie
 • Fraai gelegen bospark in de Achterhoek

  2.950.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  Fraai gelegen recreatiepark in een het typische Achterhoeks coulisselandschap tussen bos en de weilanden. Het goed onderhouden park op ruim 9 hectare grond heeft een gezonde mix van vaste gasten en toeristische gasten en beschikt over eigen verhuureenheden, een horecagelegenheid, ruime bedrijfswoning en diverse recreatieve voorzieningen.
  Bent u benieuwd wat dit unieke park u te bieden heeft? Vraag dan de informatie bij ons aan.

  Meer informatie
Neem contact op