• Groen, ruim opgezet campingbedrijf in de achterhoek.

  3.500.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  Landelijke camping met ruim 200 eenheden gelegen op 9 hectare eigen grond in de Achterhoek! Meer weten over dit bedrijf? Doe dan de informatieaanvraag.

  Meer informatie
 • Camperplaats met ruim wonen op een unieke plek in het zuiden van Nederland

  1.475.000,- K.K.

  Limburg, Nederland

  Camperplaats met ruim wonen op een unieke plek in het zuiden van Nederland. Benieuwd naar dit bedrijf? Doe dan de aanvraag voor meer informatie.

  Meer informatie
 • Resort Emst

  2.600.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  Zeer fraaie camping met volop ontwikkelingsmogelijkheden op bijna 5 hectare aan de rand van het bos op slechts 100 km vanaf Amsterdam. De camping beschikt over 72 plaatsen met een diverse invulling waaronder 18 eigen verhuureenheden.

  Meer informatie
 • Fraai gelegen bospark in de Achterhoek

  2.950.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  Fraai gelegen recreatiepark in een het typische Achterhoeks coulisselandschap tussen bos en de weilanden. Het goed onderhouden park op ruim 9 hectare grond heeft een gezonde mix van vaste gasten en toeristische gasten en beschikt over eigen verhuureenheden, een horecagelegenheid, ruime bedrijfswoning en diverse recreatieve voorzieningen.
  Bent u benieuwd wat dit unieke park u te bieden heeft? Vraag dan de informatie bij ons aan.

  Meer informatie
 • Bospark de Achterhoek

  1.650.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  Prachtig gelegen aan de Duitse grens nabij Winterswijk is Bospark de Achterhoek een locatie met de uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden voor een camping of bungalowpark. Tevens zijn er op de locatie diverse horeca voorzieningen als een café/restaurant en een zalencentrum met een capaciteit voor 300 personen!

  Meer informatie
 • Landschapscamping De Graspol

  725.000,- K.K.

  Noord-Brabant, Nederland

  Fraai gelegen landschapscamping in plaats Nijnsel (gemeente Meierijstad) in de in de provincie Noord-Brabant. De overname ziet toe op het kampeerterrein in erfpacht met de inventaris/goodwill en bedrijfsgebouwen.

  Meer informatie
 • Jachthaven en Jachtwerf De Voorst

  749.000,- K.K.

  Flevoland, Nederland

  Aan de Y-splitsing van het water tussen het Vollenhoverkanaal, het Kadoelermeer en de Voorstersluis, bevindt zich deze fraaie jachthaven en jachtwerf. De locatie is ook uitermate geschikt voor verdere uitbreiding van de bestaande exploitatie.

  Meer informatie
 • De Woldstek ‘Visvijvers en minicamping’

  1.850.000,- K.K.

  Drenthe, Nederland

  In de prachtige omgeving van Ruinderwold bevindt zich dit veelzijdige recreatiebedrijf met diverse disciplines. Het bedrijf beschikt over maar liefst 7 visvijvers waarvan 1 nieuwe vijver, geopend in april 2020, met de grootste en sterkste vissen.

  Meer informatie
 • Vrijstaande woning met minicamping en dierenweide te Merselo

  850.000,- K.K.

  Limburg, Nederland

  Ruimtelijk en landelijk gelegen vrijstaande woning met minicamping en royale schuur, carport en overkapping dierenweide welke ook als camperplaats gebruikt wordt.

  Meer informatie
Neem contact op