210164 – Golftuin Zwolle en De Orangerie

Referentienummer: 210164

Golftuin Zwolle en De Orangerie

Overijssel, Nederland

Golfbaan met horeca en luxe landhuis met eigen tuin en burger woonbestemming.

Locatie:

Op een prachtige locatie aan de rand van Zwolle-zuid is Golftuin Zwolle gelegen. De Golftuin is gelegen op een natuurlijke locatie omringd door bossen en weiden. Door de centrale ligging in Nederland met diverse N en A wegen is het bedrijf goed bereikbaar vanuit geheel Nederland.

Golftuin Zwolle:

Op een prachtige locatie aan de rand van Zwolle-zuid ligt Golftuin Zwolle. De golftuin beschikt over een landschappelijk aangelegde 9 holes par3 golfbaan waarbij iedere hole voorzien is van 2 afslagplaatsen. Dit geeft dat de baan dus als 9 holes of als 18 holes baan. De baan is ontworpen door Gold Course Architect Johan van Houdt en is in 2015 aangelegd.

Door de hoogteverschillen en de landschappelijke elementen als bunkers en waterpartijen is het uitdagende baan voor zowel beginnende als gevorderde golfers. Als oefenactiviteiten zijn er eveneens een Pitching area, een chipping area en een supersized drivingnet aanwezig.

 

Naast de golfbaan bestaat het bedrijf ook over een horeca genaamd de Orangerie. Dit is het centrumgebouw welke in gebruik is als receptie en horeca en eveneens beschikt over diverse vergaderzalen. Het bedrijf beschikt daarnaast over een luxe landhuis met eigen erf en veel privacy. De woning heeft een burger woonbestemming.

Algemene gegevens

Gelegen aan: Harculose Esweg 2, 8015 RH Zwolle
 • Bedrijfsonderdelen verhuurd: Er zijn geen bedrijfsonderdelen verhuurd
 • Overname personeel: Payroll
 • Bedrijfsinventaris: Volgens inventarislijst
 • Bedrijfswoningen: Luxe landhuis met burger woonbestemming

Geïnteresseerd in dit bedrijf?

Laat uw gegevens achter en download direct de verkoopbrochure

  [_url][_post_title]

  De vraagprijs voor het recreatiebedrijf, met de daarbij behorende bestanddelen als bedrijfsnaam en aanwezige goodwill en voorts met inbegrip van de roerende zaken als bedrijfsmiddelen en bedrijfsinventaris is vastgesteld op:

  € 2.350.000,- K.K.

  Interesse in

  Golftuin Zwolle en De Orangerie?

  Voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of bezichtiging kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

  0341 – 25 23 63