• Golfbaan met horeca in het midden van Nederland

  2.350.000,- K.K.

  Overijssel, Nederland

  Golfbaan met horeca en luxe landhuis met eigen tuin en burger woonbestemming.

  Meer informatie
 • Vis en recreatieplassen Het Broek

  725.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  Unieke kans om uw eigen woning te bouwen op 41.425 m2 eigendom waaronder grond, water en natuur, inclusief onderneming met visplassen en horeca. Prachtig gelegen en bijzonder mooie locatie te Gendt in de gemeente Lingewaard.

  Meer informatie
 • Binnenkort te koop! Unieke dag en verblijfsrecreatie locatie.

  5.250.000,- K.K.

  Nederland

  Binnenkort te koop! Unieke dag en verblijfsrecreatie locatie met ontwikkelingsmogelijkheden in het zuiden van Nederland. Wilt u op de hoogte gehouden worden van dit dossier? Doe dan alvast de aanvraag voor meer informatie.

  Meer informatie
 • Bospark de Achterhoek

  1.650.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  Prachtig gelegen aan de Duitse grens nabij Winterswijk is Bospark de Achterhoek een locatie met de uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden voor een camping of bungalowpark. Tevens zijn er op de locatie diverse horeca voorzieningen als een café/restaurant en een zalencentrum met een capaciteit voor 300 personen!

  Meer informatie
 • Trainingscentrum met bedrijfswoning in midden Nederland

  Verkocht

  Gelderland, Nederland

  Trainingscentrum met verblijfsmogelijkheden en bedrijfswoning gelegen op bijna 3 hectare eigen grond in het midden van Nederland. Benieuwd naar dit bedrijf? Doe dan de aanvraag voor meer informatie!

  Meer informatie
 • De Woldstek ‘Visvijvers en minicamping’

  1.850.000,- K.K.

  Drenthe, Nederland

  In de prachtige omgeving van Ruinderwold bevindt zich dit veelzijdige recreatiebedrijf met diverse disciplines. Het bedrijf beschikt over maar liefst 7 visvijvers waarvan 1 nieuwe vijver, geopend in april 2020, met de grootste en sterkste vissen.

  Meer informatie
 • De Hoek Watersport, verblijfsrecreatie en watersport op een unieke locatie.

  2.950.000,- K.K.

  Friesland, Nederland

  De Hoek Watersport is gelegen op 1.16.07 hectare eigen grond op een prachtige locatie in het hart van de Friese Meren en in het buitengebied van het Friese dorpje Dijken. Het aangebodene is gelegen op een prachtige locatie om Friesland vanaf het water te ontdekken. Het bedrijf biedt een perfecte mix tussen verblijfsrecreatie in de vorm van verhuuraccommodaties en watersport in de jachthaven met o.a. de aanwezigheid van een verhuurvloot. Het bedrijf heeft een brede terugkerende klantenkring, waaruit jaarlijks veel vervolgboekingen ontstaan.

  Meer informatie
 • Sauna en Beautycentrum nabij Rotterdam

  2.995.000,- K.K.

  Zuid-Holland, Nederland

  Sauna en Beautycentrum met een zeer diverse voorzieningen nabij Rotterdam en Den Haag. Meer weten over dit object? Doe dan de aanvraag voor informatie.

  Meer informatie
Neem contact op