Verkopen camping

Verkopen camping

Aankoop, verkoop en taxatie in de recreatiebranche

Bent u van plan een camping te verkopen? Van de Loosdrecht Woning- en Bedrijfsmakelaardij is uw actieve NVM-makelaar/adviseur op de onroerend goedmarkt in de recreatiebranche. Bij de verkoop van een camping komt er ontzettend veel kijken. Hierbij spelen vragen zowel organisatorisch, financieel als fiscaal gebied een belangrijke rol. Bij het verkopen van een camping komen vaak ook emotionele en persoonlijke gevoelens bij kijken. De ondernemer moet afscheid nemen van zijn of haar levenswerk, waar veel moeite en liefde in heeft gezeten.

Camping verkopen onder goede begeleiding

Bij de aankoop, verkoop of taxatie van een camping wilt u uiteraard niet over één nacht ijs gaan. Logisch dat u een makelaar zoekt die tot in detail gespecialiseerd is in dit specifieke marktgebied. Van de Loosdrecht Recreatie Bedrijfsmakelaardij dus. Ons team biedt u de dienstverlening die het gehele proces van het eerste oriënterende gesprek tot en met de afhandeling bij de notaris maximaal begeleidt. We staan immers niet voor niets uitstekend bekend in de wereld van de verblijfs- en dagrecreatieve sector en die van de watersportgebonden exploitatiebedrijven.

Discrete en Stille verkoop

Om verschillende redenen kunnen aanbiedingen in de zogenaamde ‘discrete of stille verkoop’ staan. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons mogelijke passende aanbod hierin.

 • Het Wylde Pad

  2.250.000,- K.K.

  Friesland, Nederland

  Het park is door de huidige eigenaren Rachel van Sas, Bekend van lifestyle-platform De Huismuts haar man Willem van Sas, de content creator onder de naam @daddyhox en Martijn Manschot, één van de mannen achter het populaire Youtube-account Gierige Gasten, pas begin 2021 overgenomen. Deze ondernemers hebben en het park in korte tijd volledig gemoderniseerd én als een zeer unieke en bruisende locatie in de markt gezet. Nu is het moment gekomen om dit object te verkopen zodat de verkopers zich weer op andere projecten kunnen focussen.

  Meer informatie
 • Ontwikkelingslocatie Chattelhouse Village Heenvliet

  5.200.000,- K.K.

  Zuid-Holland, Nederland

  Fraai en kansrijk ontwikkelingsterrein voor recreatiepark met 150 eenheden!

  Meer informatie
Neem contact op