Verkopen camping

Aankoop, verkoop en taxatie in de recreatiebranche

Uw camping verkopen? Van de Loosdrecht Woning- en Bedrijfsmakelaardij is uw actieve NVM-makelaar/adviseur op de onroerend goedmarkt in de recreatiebranche. Bij de verkoop van een camping komt er ontzettend veel kijken. Hierbij spelen vragen zowel organisatorisch, financieel als fiscaal gebied een belangrijke rol. Bij het verkopen van een camping komen vaak ook emotionele en persoonlijke gevoelens bij kijken. De ondernemer moet afscheid nemen van zijn of haar levenswerk, waar veel moeite en liefde in heeft gezeten.

Camping verkopen onder goede begeleiding

Bij de aankoop, verkoop of taxatie van een camping wilt u uiteraard niet over één nacht ijs gaan. Logisch dat u een makelaar zoekt die tot in detail gespecialiseerd is in dit specifieke marktgebied. Van de Loosdrecht Recreatie Bedrijfsmakelaardij dus. Ons team biedt u de dienstverlening die het gehele proces van het eerste oriënterende gesprek tot en met de afhandeling bij de notaris maximaal begeleidt. We staan immers niet voor niets uitstekend bekend in de wereld van de verblijfs- en dagrecreatieve sector en die van de watersportgebonden exploitatiebedrijven.

Discrete en Stille verkoop

Om verschillende redenen kunnen aanbiedingen in de zogenaamde ‘discrete of stille verkoop’ staan. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons mogelijke passende aanbod hierin.