Recreatiebedrijf te koop

Recreatiebedrijf kopen?

Wilt u een recreatiebedrijf kopen? Bekijk dan het uitgebreide aanbod van Van de Loosdrecht Recreatie Bedrijfsmakelaardij. In ons aanbod vindt u recreatiebedrijven gelegen door heel Nederland. Voor het kopen van een recreatiebedrijf bent u bij Van de Loosdrecht RBM écht aan het juiste adres.

Van de Loosdrecht Recreatie Bedrijfsmakelaardij: tot in detail gespecialiseerd

Bij de aankoop, verkoop of taxatie van een recreatiebedrijf wilt u uiteraard niet over één nacht ijs gaan. Logisch dat u een makelaar zoekt die tot in detail gespecialiseerd is in dit specifieke marktgebied. Van de Loosdrecht RBM dus. Ons team biedt u de dienstverlening die het gehele proces van het eerste oriënterende gesprek tot en met de afhandeling bij de notaris maximaal begeleidt. We staan immers niet voor niets uitstekend bekend in de wereld van de verblijfs- en dagrecreatieve sector en die van de watersportgebonden exploitatiebedrijven.

Meer informatie over het kopen van een recreatiebedrijf

Wilt u meer weten over het aankopen van een recreatiebedrijf, neem dan contact met ons op. Bekijk dan de recreatiebedrijven die momenteel te koop aangeboden worden.

Discrete en Stille verkoop

Om verschillende redenen kunnen aanbiedingen in de zogenaamde ‘discrete of stille verkoop’ staan. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons mogelijke passende aanbod hierin.

 • Recreatiepark De Markplas

  1.450.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  Op ruim 5,5 hectare eigen grond, midden in het prachtige Betuwse Landschap, is gelegen Recreatiepark De Markplas. Namens de eigenaren mogen wij dit schitterende recreatiebedrijf met een combinatie van jaar- en toeristische plaatsen aanbieden.

  Meer informatie
 • Landgoed met minicamping temidden van de natuur in Noord Nederland.

  1.250.000,- K.K.

  Drenthe, Nederland

  Op een landgoed van ruim 5 hectare is in de natuur deze minicamping gelegen. Benieuwd wat dit bedrijf allemaal te bieden heeft? Doe dan de aanvraag voor meer informatie.

  Meer informatie
Neem contact op