Makelaar dagrecreatie

Makelaar Dagrecreatie

Aankoop, verkoop en taxatie in de recreatiebranche

 

Bent u van plan een dagrecreatie te kopen? Van de Loosdrecht Recreatiebedrijfsmakelaardij is uw actieve NVM-makelaar/adviseur op de onroerend goed markt in de recreatiebranche.

Bij de aankoop, verkoop of taxatie van een dagrecreatie wilt u uiteraard niet over één nacht ijs gaan. Logisch dat u een makelaar zoekt die tot in detail gespecialiseerd is in dit specifieke marktgebied. Van de Loosdrecht Recreatiebedrijfsmakelaardij dus. Ons team biedt u de dienstverlening die het gehele proces van het eerste oriënterende gesprek tot en met de afhandeling bij de notaris maximaal begeleidt. We staan immers niet voor niets uitstekend bekend in de wereld van de verblijfs- en dagrecreatieve sector en die van de watersportgebonden exploitatiebedrijven.

Discrete en Stille verkoop

Om verschillende redenen kunnen aanbiedingen in de zogenaamde ‘discrete of stille verkoop’ staan. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons mogelijke passende aanbod hierin.

 • Minicamping de Zwerver

  920.000,- K.K.

  Overijssel, Nederland

  Nette minicamping met receptie, kantine met terras, sanitair, een ruime bedrijfswoning en schuren gelegen op ruim 5 hectare eigen grond.

  Meer informatie
 • Camping Zeestrand Eems-Dollard

  1.200.000,- K.K.

  Groningen, Nederland

  Namens de eigenaren mogen wij Camping Zeestrand Eems-Dollard aanbieden gelegen in de plaats . Zeer fraai gelegen aan het strand van de Eems en nabij de Dollard.

  Meer informatie
Neem contact op