Jachthaven te koop

Jachthaven te koop bij Van de Loosdrecht Recreatie Bedrijfsmakelaardij

Bent u van plan om een jachthaven te kopen? Ontdek dan het complete aanbod van Van de Loosdrecht Recreatie Bedrijfsmakelaardij. Zo bieden wij o.a. jachthavens met vakantieparken en jachthavens met een ruim aantal ligplaatsen gelegen door heel Nederland aan. Benieuwd naar jachthavens die te koop worden aangeboden of hoe Van de Loosdrecht RBM u kan helpen bij het kopen van een jachthaven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een jachthaven kopen bij Van de Loosdrecht RBM

Bij de aankoop, verkoop of taxatie van een jachthaven wilt u uiteraard niet over één nacht ijs gaan. Logisch dat u een makelaar zoekt die tot in detail gespecialiseerd is in dit specifieke marktgebied. Van de Loosdrecht RBM dus. Ons team biedt u de dienstverlening die het gehele proces van het eerste oriënterende gesprek tot en met de afhandeling bij de notaris maximaal begeleidt. We staan immers niet voor niets uitstekend bekend in de wereld van de verblijfs- en dagrecreatieve sector en die van de watersportgebonden exploitatiebedrijven.

Meer informatie over het kopen van een jachthaven

Wilt u meer weten over de jachthavens die te koop worden aangeboden bij Van de Loosdrecht, neem dan contact met ons op of bekijk hier ons aanbod jachthavens.

Discrete en Stille verkoop

Om verschillende redenen kunnen aanbiedingen in de zogenaamde ‘discrete of stille verkoop’ staan. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons mogelijke passende aanbod hierin.

 • Binnenkort te koop: Camping nabij de Utrechtse heuvelrug

  2.499.000,- K.K.

  Utrecht, Nederland

  Doe de aanvraag voor meer informatie zodat wij bij het online gaan u op de hoogte kunnen houden.

  Meer informatie
 • Jachthaven de Opbouw

  4.950.000,- K.K.

  Utrecht, Nederland

  Jachthaven De Opbouw is gelegen in Breukelen een dorp in de gemeente Stichtse Vecht in de provincie Utrecht. De opbouw is gelegen in het gebied ‘Kievitsbuurt’. De Kievitsbuurt vormt onderdeel van een groot watersport- en natuurgebied tussen Amsterdam en Utrecht. Dit gebied grenst aan de Loosdrechtse Plassen.

  Meer informatie
Neem contact op