210185 – Horsetellerie Rheezerveen

Referentienummer: 210185

Horsetellerie Rheezerveen

Overijssel, Nederland

24 recreatieappartementen, manege, woonboerderij en vergunning voor 2 extra appartementengebouwen.

Ligging:

De Horsetellerie is gelegen te midden van de bossen en weilanden in Rheezerveen, een buurtschap in de gemeente Hardenberg in de provincie Overijssel. Het dorp ligt centraal tussen de plaatsen Hardenberg, Ommen en Dedemsvaart. Voor de paarden recreanten zijn er rondom de Horsetellerie volop uitrij mogelijkheden in de omliggende bossen en natuurgebieden. Ook is in de directe omgeving de beurshallen van Hardenberg gelegen.

Horsetellerie Rheezerveen:

Horsetellerie Rheezerveen is een bedrijf dat op een prachtige locatie in het Vechtdal verblijfsrecreatie combineert met paardensport. Het bedrijf beschikt namelijk over luxe vakantiehuizen en studio’s die uitermate geschikt zijn voor de verhuur aan paardenliefhebbers vanwege de mogelijkheid om het paard mee te nemen op vakantie welke in de aanwezige manege gestald kan worden. Een tweede belangrijke doelgroep van het bedrijf zijn gasten en standhouders van nabijgelegen beurshallen in Hardenberg.

Daarnaast staat de manege lokaal ook zéér goed bekend en wordt hier ook vanuit de omgeving recreatief gebruik van gemaakt.

De verblijfsrecreatieve voorzieningen bestaan uit 16 appartementen en 8 studio’s. deze eenheden zijn verdeeld over twee appartementengebouwen welke op een rustige locatie achter op het terrein zijn gelegen. Er is eveneens een vergunning om nog 2 extra appartementengebouwen bij te bouwen in dezelfde vorm waarmee er in totaal maar liefst 48 verhuureenheden beschikbaar gemaakt kunnen worden.

De manege van het bedrijf beschikt over maar liefst 34 paardenboxen en diverse voorzieningen waaronder een binnenbak en uitrijmogelijkheden direct aan het terrein!

Eveneens beschikt het bedrijf ook over een ruime woonboerderij welke zeer geschikt is voor bijvoorbeeld inwoning van ouders, een vrijstaande garage en veldschuur en diverse speeltoestellen en speelfaciliteiten.

Algemene gegevens

Gelegen aan de: Ommerweg 11, 7797 RD Rheezerveen
  • Bedrijfsonderdelen verhuurd: Er zijn geen bedrijfsonderdelen verhuurd
  • Overname personeel: ja
  • Bedrijfsinventaris: Volgens inventarislijst
  • Netto omzet: € 529.000,-
  • Uitbreidingsmogelijkheden: Vergunning voor 2 appartementengebouwen
  • Bedrijfswoningen: Woonboerderij

Geïnteresseerd in dit bedrijf?

Laat uw gegevens achter en download direct de verkoopbrochure

    [_url][_post_title]

    De vraagprijs voor het recreatiebedrijf, met de daarbij behorende bestanddelen als bedrijfsnaam en aanwezige goodwill en voorts met inbegrip van de roerende zaken als bedrijfsmiddelen en bedrijfsinventaris is vastgesteld op:

    € 2.500.000,- K.K.

    Interesse in

    Horsetellerie Rheezerveen?

    Voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of bezichtiging kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

    0341 – 25 23 63