• Marina Kerkdriel

  1.250.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  Marina Kerkdriel is een goed onderhouden jachthaven met circa 320 ligplaatsen gelegen in het midden van het rivierengebied van Midden-Nederland. De grond is in eigendom bij Gemeente Maasdriel en voor 30 jaar uitgegeven in erfpacht.

  Meer informatie
 • Jachthaven en Jachtwerf De Voorst

  749.000,- K.K.

  Flevoland, Nederland

  Aan de Y-splitsing van het water tussen het Vollenhoverkanaal, het Kadoelermeer en de Voorstersluis, bevindt zich deze fraaie jachthaven en jachtwerf. De locatie is ook uitermate geschikt voor verdere uitbreiding van de bestaande exploitatie.

  Meer informatie
 • De Woldstek ‘Visvijvers en minicamping’

  1.850.000,- K.K.

  Drenthe, Nederland

  In de prachtige omgeving van Ruinderwold bevindt zich dit veelzijdige recreatiebedrijf met diverse disciplines. Het bedrijf beschikt over maar liefst 7 visvijvers waarvan 1 nieuwe vijver, geopend in april 2020, met de grootste en sterkste vissen.

  Meer informatie
 • De Hoek Watersport, verblijfsrecreatie en watersport op een unieke locatie.

  2.950.000,- K.K.

  Friesland, Nederland

  De Hoek Watersport is gelegen op 1.16.07 hectare eigen grond op een prachtige locatie in het hart van de Friese Meren en in het buitengebied van het Friese dorpje Dijken. Het aangebodene is gelegen op een prachtige locatie om Friesland vanaf het water te ontdekken. Het bedrijf biedt een perfecte mix tussen verblijfsrecreatie in de vorm van verhuuraccommodaties en watersport in de jachthaven met o.a. de aanwezigheid van een verhuurvloot. Het bedrijf heeft een brede terugkerende klantenkring, waaruit jaarlijks veel vervolgboekingen ontstaan.

  Meer informatie
 • Watersportcentrum de Fluessen

  1.495.000,- K.K.

  Friesland, Nederland

  Namens de eigenaren mogen wij het unieke object Watersportcentrum de Fluessen aanbieden, gelegen in het plaatsje Elahuizen.

  Meer informatie
 • Jachthaven IJsseldelta Marina

  Verkocht

  Gelderland, Nederland

  IJsseldelta Marina ligt in een uiterwaard van de IJssel en is gelegen op ruim 5 hectare erfpachtgrond welke in eigendom is van Leisurelands. De goed onderhouden jachthaven beschikt over 240 ruime ligplaatsen en 20 prachtige ruime camperplaatsen.

  Meer informatie
 • Jachthaven: Liberty Maritime

  Verkocht

  Flevoland, Nederland

  Liberty Maritime is een jachthaven met een directe verbinding naar het Markermeer en omvat onder andere 60 ligplaatsen en een ruime bedrijfswoning.

  Meer informatie
 • Vis en recreatieplassen Het Broek

  625.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  In het buitengebied van Gendt bevindt zich dit prachtig landelijk gelegen recreatiebedrijf met twee mooie visplassen en een horeca. De twee plassen zijn midden in de natuur gelegen en hebben een gezamenlijke oppervlakte van ruim 2.5 hectare, waar het complete bedrijf een oppervlakte van ruim 4.2 hectare bevat. Het Broek is centraal gelegen in het midden van Nederland.

  Meer informatie
Neem contact op