• Jachthaven de Opbouw

  4.950.000,- K.K.

  Utrecht, Nederland

  Jachthaven De Opbouw is gelegen in Breukelen een dorp in de gemeente Stichtse Vecht in de provincie Utrecht. De opbouw is gelegen in het gebied ‘Kievitsbuurt’. De Kievitsbuurt vormt onderdeel van een groot watersport- en natuurgebied tussen Amsterdam en Utrecht. Dit gebied grenst aan de Loosdrechtse Plassen.

  Meer informatie
 • Jachthaven IJsseldelta Marina

  1.100.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  IJsseldelta Marina ligt in een uiterwaard van de IJssel en is gelegen op ruim 5 hectare erfpachtgrond welke in eigendom is van Leisurelands. De goed onderhouden jachthaven beschikt over 240 ruime ligplaatsen en 20 prachtige ruime camperplaatsen.

  Meer informatie
 • Marina Kerkdriel

  1.250.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  Marina Kerkdriel is een goed onderhouden jachthaven met circa 320 ligplaatsen gelegen in het midden van het rivierengebied van Midden-Nederland. De grond is in eigendom bij Gemeente Maasdriel en voor 30 jaar uitgegeven in erfpacht.

  Meer informatie
 • Beaufort Watersport

  Friesland, Nederland

  Deze mooie jachthaven bevindt zich centraal gelegen in het Friese merengebied en omvat veel mogelijkheden waaronder uitbreiding. Voor dit bedrijf hebben wij reeds een koper gevonden. Bent u geïnteresseerd in een recreatiebedrijf en zou u graag samen met één van onze medewerkers kijken naar ons actuele aanbod? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Meer informatie
 • De Woldstek ‘Visvijvers en minicamping’

  1.599.000,- K.K.

  Drenthe, Nederland

  In de prachtige omgeving van Ruinderwold bevindt zich dit veelzijdige recreatiebedrijf bestaande uit diverse disciplines. Het bedrijf beschikt over maar liefst 7 visvijvers waarvan 1 nieuwe vijver, geopend in april 2020, met de grootste en sterkste vissen.

  Meer informatie
 • Visdorado de Kool

  1.475.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  Op een prachtig terrein in het dorpje Heelweg bevindt zich dit veelzijdige en unieke recreatiebedrijf met zowel dag- als verblijfsrecreatie. Zo is er een minicamping op het terrein, 6 grote visvijvers en een boerderij met sanitair, horeca, instructieruimte en bedrijfswoning.

  Meer informatie
 • Jachthaven: Liberty Maritime

  1.495.000,- K.K.

  Flevoland, Nederland

  Liberty Maritime is een jachthaven met een directe verbinding naar het Markermeer en omvat onder andere 60 ligplaatsen en een ruime bedrijfswoning.

  Meer informatie
 • Jachthaven en jachtwerf De Voorst

  749.000,- K.K.

  Flevoland, Nederland

  Op de splitsing Y van het water, bevindt zich deze mooie jachthaven en -werf. De locatie is ook uitermate geschikt om de bestaande exploitatie verder uit te breiden.

  Meer informatie
 • Vis en recreatieplassen Het Broek

  585.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  In het buitengebied van Gendt bevindt zich dit prachtig landelijk gelegen recreatiebedrijf met twee mooie visplassen en een horeca. De twee plassen zijn midden in de natuur gelegen en hebben een gezamenlijke oppervlakte van ruim 2.5 hectare. Het Broek is centraal gelegen in het midden van Nederland. Aan de overzijde is Camperpark Lingewaard gelegen. Dit bedrijf staat onder referentienummer 200061 met een vraagprijs van €375.000,- op onze website te koop.

  Meer informatie
Neem contact op