Ontwikkelingslocatie

 • Ontwikkelingslocatie Chattelhouse Village Heenvliet

  5.200.000,- K.K.

  Zuid-Holland, Nederland

  Fraai en kansrijk ontwikkelingsterrein voor recreatiepark met 150 eenheden!

  Meer informatie
 • Rheezer Resort

  2.380.000,- K.K.

  Overijssel, Nederland

  Rheezer Resort is een relatief nieuw bungalowpark waarvan er reeds een aantal recreatiewoningen zijn ontwikkeld en uitgepond. Op het terrein kunnen volgens huidige bestemmingsplan maximaal 100 recreatiewoningen zijn toegestaan waarvan er reeds 32 zijn gerealiseerd en uitgepond of kavels voor recreatiewoningen zijn verkocht. De aangeboden kavels op ’t Rheezer Resort betreffen ontwikkelingskavels welke bestemd zijn voor de bouw van nog 68 recreatiewoningen.

  Meer informatie
 • Resort Emst

  verkocht

  Verkocht

  Gelderland, Nederland

  Zeer fraaie camping met volop ontwikkelingsmogelijkheden op bijna 5 hectare aan de rand van het bos op slechts 100 km vanaf Amsterdam. De camping beschikt over 72 plaatsen met een diverse invulling waaronder 18 eigen verhuureenheden.

  Meer informatie
 • Bospark de Achterhoek

  1.650.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  Prachtig gelegen aan de Duitse grens nabij Winterswijk is Bospark de Achterhoek een locatie met de uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden voor een camping of bungalowpark. Tevens zijn er op de locatie diverse horeca voorzieningen als een café/restaurant en een zalencentrum met een capaciteit voor 300 personen!

  Meer informatie
 • Camping met uitbreidingsmogelijkheden in Drenthe

  Verkocht

  Drenthe, Nederland

  Camping met uitbreidingsmogelijkheden in Drenthe. Benieuwd naar wat dit object allemaal te bieden heeft? Doe dan de aanvraag voor meer informatie!

  Meer informatie
 • Recreatiepark De Koornmolen

  4.950.000,- K.K.

  Zuid-Holland, Nederland

  Dit prachtige recreatiepark bestaat uit diverse (verhuurde) centrumvoorzieningen, de exploitatie van een bungalowpark en een camping. Ook is er de mogelijkheid tot ontwikkeling van maximaal 60 bungalows. Optioneel zijn 35 bestaande bungalows bij te kopen. Deze zijn geen onderdeel van de vraagprijs. In 2020 is het hoofdgebouw voorzien van maar liefst 332 zonnepanelen.

  Meer informatie
Neem contact op