• Het Wylde Pad

  2.250.000,- K.K.

  Friesland, Nederland

  Het park is door de huidige eigenaren Rachel van Sas, Bekend van lifestyle-platform De Huismuts haar man Willem van Sas, de content creator onder de naam @daddyhox en Martijn Manschot, één van de mannen achter het populaire Youtube-account Gierige Gasten, pas begin 2021 overgenomen. Deze ondernemers hebben en het park in korte tijd volledig gemoderniseerd én als een zeer unieke en bruisende locatie in de markt gezet. Nu is het moment gekomen om dit object te verkopen zodat de verkopers zich weer op andere projecten kunnen focussen.

  Meer informatie
 • Wonen op de Veluwe met parkbeheer

  2.250.000,- K.K.

  Gelderland, Nederland

  Toonaangevend vakantiepark op de Veluwe met beschikking over meerdere recreatieve voorzieningen en een royale (luxe!) bedrijfswoning.
  Doe de aanvraag voor meer informatie en laat u verrassen over wat dit bedrijf te bieden heeft!

  Meer informatie
 • Bungalowpark Sondel

  1.295.000,- K.K.

  Friesland, Nederland

  Bungalowpark Sondel is gelegen in een gevarieerde omgeving. Het park heeft een beheerspark met 40 bungalows, een luxe centrumgebouw, zwembad en tevens een ontwikkelingsterrein.

  Meer informatie
 • Recreatiepark De Koornmolen

  4.950.000,- K.K.

  Zuid-Holland, Nederland

  Dit prachtige recreatiepark bestaat uit diverse (verhuurde) centrumvoorzieningen, de exploitatie van een bungalowpark en een camping. Ook is er de mogelijkheid tot ontwikkeling van maximaal 60 bungalows. Optioneel zijn 35 bestaande bungalows bij te kopen. Deze zijn geen onderdeel van de vraagprijs. In 2020 is het hoofdgebouw voorzien van maar liefst 332 zonnepanelen.

  Meer informatie
Neem contact op