Referentienummer: 210177

Camping De Olde Bârgen

Drenthe, Nederland

Wilt u met het in acht nemen van natuurwaarden, landelijk wonen in een fraaie omgeving en een toeristische camping exploiteren, dan is dit bedrijf wellicht wel wat voor u. Camping De Olde Bârgen is gelegen op 17.419 m2 grond in de plaats Dwingeloo in de provincie Drenthe. Het terrein is in eigendom van Natuurmonumenten en zal doormiddel van het recht van erfpacht worden uitgegeven.

Kijkdagen

Van de Loosdrecht RBM mag namens de grondeigenaar: Natuurmonumenten doormiddel van een verkoop bij inschrijving dit object aan u aanbieden. Voor deze locatie zal een kijkdag georganiseerd worden op zowel dinsdag 21 november als vrijdag 24 november tussen 13.00 uur en 16.00 uur. U bent van harte welkom om tijdens deze kijkmomenten het terrein en de opstallen te bezichtigen. Aanmelden is gewenst, niet noodzakelijk.

Overige informatie over dit terrein en het biedingsformulier is te vinden in het verkoopmemorandum met bijbehorende bijlagen. Dit is te downloaden via de knop informatie aanvragen onderaan deze pagina.

Camping De Olde Bârgen

Naast dat het terrein zeer landelijk en natuurlijk is gelegen is het terrein zelf ook natuurlijk ingericht. Deze natuurcamping welke veel charme uitstraalt beschikt over  een terrein welke is ingedeeld met in totaal 72 standplaatsen welke verdeeld zijn over circa 11 uitgegeven jaarplaatsen, 7 seizoenplaatsen en circa 55 toeristische plaatsen.

Daarnaast is er een eigen verhuuraccommodatie in de vorm van een natuurlijk ingerichte trekkershut. Ook is er een recreatiewoning die op basis van een huurovereenkomst permanent bewoond wordt. Deze permanente bewoning is in strijd met het uitgiftekader en het huidige bestemmingsplan. Vooralsnog wordt de permanente bewoning gedoogd door de gemeente.

Het terrein is natuurlijk ingedeeld, dit is doorgevoerd in het sanitairgebouw welke een natuurlijke uitstraling heeft gedekt is met een sedum dak. Daarnaast is er een receptiegebouw, informatiehut, werkschuur, opslagruimte en zijn er diverse recreatieve voorzieningen in de vorm van speeltoestellen.  Onderdeel van de erfpacht is een op natuurlijke wijze afgebakend parkeerterrein aan de overzijde van de openbare weg.

Naast dat dit bedrijf vele recreatieve mogelijkheden biedt kunt u als campingeigenaar ook fantastisch wonen op deze locatie. De charmante ruime bedrijfswoning biedt veel privacy en beschikt over een mooie tuin met veel privacy.

Kortom wilt u met het in acht nemen van natuurwaarden, landelijk wonen in een fraaie omgeving en een toeristische camping exploiteren, dan is dit bedrijf wellicht wat voor u.

Algemene gegevens

Gelegen aan de: Oud Hoogeveensedijk 1, 1a en 1b, 7991 PD Dwingeloo
 • Bedrijfsonderdelen verhuurd: Recreatiewoning is verhuurd (permanente bewoning)
 • Overname personeel: n.v.t.
 • Bedrijfsinventaris: Er is een uitgebreide inventarislijst beschikbaar.
 • Netto omzet: Netto omzet 2021: € 215.000,-
 • Bedrijfswoningen: Ruime en karaktervolle bedrijfswoning

Geïnteresseerd in dit bedrijf?

Laat uw gegevens achter en download direct de verkoopbrochure

  [_url][_post_title]

  De bieden vanaf prijs voor het recht van erfpacht van het recreatiebedrijf en het recht van opstal voor de aanwezige opstallen, met de daarbij behorende bestanddelen als bedrijfsnaam en aanwezige goodwill en voorts met inbegrip van de roerende zaken als bedrijfsmiddelen en bedrijfsinventaris is vastgesteld op:

  Onder optie

  Interesse in

  Camping De Olde Bârgen?

  Voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of bezichtiging kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

  0341 – 25 23 63