Referentienummer: 210166

Dunez: Wellness, guestrooms en minicamping

Noord-Brabant, Nederland

Unieke combinatie tussen dagrecreatie en verblijfsrecreatie met wellness, minicamping, guestrooms en cabana’s en een luxe en moderne bedrijfswoning met veel privacy.

Ligging:

Dunez is gelegen op een prachtige locatie aan de rand van Nationaal park de Loonse en Drunense Duinen. Met de ligging in het buitengebied van het dorpje Drunen heeft het bedrijf een rustige ligging met rondom natuur er agrarisch landschap. Voor de campinggasten is dus niet enkel de wellness faciliteiten een goede dagbesteding maar ook de natuurgebieden en de omliggende plaatsen en steden zijn een bezoek waard.

Dunez:

Dunez is een kleinschalig recreatiebedrijf met een unieke combinatie tussen dagrecreatie en verblijfsrecreatie. Het bedrijf onderscheid zich in de omgeving én in het land van de andere welnessbedrijven en minicampings door zich te focussen op de specifieke doelgroep ‘men only’. Het dagrecreatieve gedeelte bestaat uit een wellnessbedrijf met diverse baden, horeca en verdere voorzieningen zowel binnen in het hoofdgebouw als buiten in de tuin.

 

Verblijfsrecreatie wordt geboden op basis van een minicamping met 20 plaatsen, een B&B met 6 gastenkamers, en op de camping 3 verhuur-cabana’s. Voorop het terrein is een luxe en moderne bedrijfswoning aanwezig.

 

Benieuwd naar wat dit bedrijf allemaal te bieden heeft? Lees dan verder in deze brochure!

Algemene gegevens

Gelegen aan de: Margrietweg 21, 5151 RH Drunen
 • Overname personeel: 1 personeelslid
 • Bedrijfsinventaris: Volgens inventarislijst
 • Bedrijfswoningen: Luxe en moderne bedrijfswoning

Geïnteresseerd in dit bedrijf?

Laat uw gegevens achter en download direct de verkoopbrochure

  [_url][_post_title]

  De vraagprijs voor het recreatiebedrijf, met de daarbij behorende bestanddelen als bedrijfsnaam en aanwezige goodwill en voorts met inbegrip van de roerende zaken als bedrijfsmiddelen en bedrijfsinventaris is vastgesteld op:

  € 1.950.000,- K.K.

  Interesse in

  Dunez: Wellness, guestrooms en minicamping?

  Voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of bezichtiging kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

  0341 – 25 23 63
  Neem contact op