Referentienummer: 210160

Groepsaccommodatie de Hooge Haer

Drenthe, Nederland

Ruime hufterproef groepsaccommodatie met vergunning voor 88 personen en een woonboerderij.

Ligging

Groepsaccommodatie de Hooge Haer is gelegen op een mooie landelijke locatie in het buurtschap Lhee vlak bij het Drentse dorpje Dwingeloo. Ten noordwesten van de accommodatie is het toeristische dorpje Dwingeloo  gelegen en ten zuidoosten Nationaal park Dwingelderveld is er voor elke doelgroep voldoende te beleven.

Dwingeloo beschikt over een mooi bosbad en diverse sportfaciliteiten gelegen op sportpark de Hulsebosch. (o.a. voetbal, tennis, rugby, atletiek, sporthal en sportzaal). Ook tref u in dit gezellige brinkdorp verschillende cafés en restaurants aan.

Het Nationaal Park Dwingelderveld biedt met de bossen, heiden en vennen een prachtig gebied om te wandelen, fietsen of andere natuuractiviteiten.

De Hooge Haer:

De Hooge Haer is een ruime groepsaccommodatie welke ingericht is voor 70 personen maar over een vergunning voor 88 personen beschikt. De groepsaccommodatie richt zich met een basic inrichting met name op groepen jongeren als sportclubs, vereniging en scholen. Op het ruime terrein van circa 4.000 m² rondom de bedrijfswoning en accommodatie zijn diverse sport een speel voorzieningen aanwezig.

 

De Hooge Haer beschikt naast de groepsaccommodatie eveneens over een ruime bedrijfswoning met een privé tuin. Dit betreft een ruime woonboerderij waarvan het achterhuis in 2022 voorzien is van een nieuwe rieten kap. Naast de woning is een vrijstaande garage gelegen.

 

Meer weten over dit bedrijf? Download dan de brochure onderaan deze pagina via de knop “informatie aanvragen”.

Algemene gegevens

Gelegen aan: Lhee 27, 7991 PG Dwingeloo
  • Overname personeel: n.v.t.
  • Bedrijfsinventaris: Volgens inventarislijst
  • Netto omzet: € 80.000,-
  • Uitbreidingsmogelijkheden: Mogelijkheid voor wijziging bestemming naar 2 wooneenheden.
  • Bedrijfswoningen: Woonboerderij

Geïnteresseerd in dit bedrijf?

Laat uw gegevens achter en download direct de verkoopbrochure

    [_url][_post_title]

    De vraagprijs voor het recreatiebedrijf, met de daarbij behorende bestanddelen als bedrijfsnaam en aanwezige goodwill en voorts met inbegrip van de roerende zaken als bedrijfsmiddelen en bedrijfsinventaris is vastgesteld op:

    € 895.000,- K.K.

    Interesse in

    Groepsaccommodatie de Hooge Haer?

    Voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of bezichtiging kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

    0341 – 25 23 63