Referentienummer: 210155

Camping Warnsveld

Gelderland, Nederland

Natuurlijk gelegen camping op ruim 4 hectare met 152 plaatsen en uitstekende herontwikkeling mogelijkheden.

Ligging:

Camping Warnsveld is gelegen in het buitengebied van het Achterhoekse gelijknamige dorp Warnsveld. Warnsveld is het prachtige groene dorp in de gemeente Zutphen. Een dorp met een oude dorpskern en een nieuw winkelcentrum. Het buitengebied bestaat uit een typisch Achterhoeks landschap dat wordt afgewisseld met bossen, weilanden, singels en natuur. In de omgeving zijn dan ook diverse wandel-, fiets- en mountainbikeroutes gelegen.

Camping Warnsveld:

Camping Warnsveld is een ruim opgezette camping welke is gelegen in de bosrijke Achterhoek in de provincie Gelderland. De camping beschikt over 152 plaatsen welke onder te verdelen zijn in 95 toeristische plaatsen en 57 jaarplaatsen. Momenteel worden er 52 jaarplaatsen en 12 seizoenplaatsen verhuurd. De overige plaatsen worden als toeristische plaatsen gebruikt.

Het bedrijf beschikt tevens over een kantine met receptie, een kinderzwembad, sanitairgebouwen een Werkplaats en een grote schuur/fietsenstalling.

In het nieuwe bestemmingsplan heeft het terrein uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden gekregen. Zo mag het bedrijf worden herontwikkeld als recreatiebedrijf met recreatiewoningen (70m²), groepsaccommodaties (350 m²), een toeristisch kampeerterrein, dagrecreatie en ondergeschikte detailhandel en ondersteunende horeca.

Tevens is er de mogelijkheid voor het aanvragen van een bouwvergunning voor een bedrijfswoning.

Optioneel zijn er 2 burgerwoningen te koop welke vooraan het terrein gelegen zijn. Deze zijn niet bij de vraagprijs inbegrepen(zie laatste foto).

Algemene gegevens

Gelegen aan: Warkenseweg 7, 7231 PT Warnsveld
 • Bedrijfsonderdelen verhuurd: Er zijn geen bedrijfsonderdelen verhuurd
 • Overname personeel: n.v.t.
 • Bedrijfsinventaris: Volgens inventarislijst
 • Netto omzet: € 110.000,-
 • Uitbreidingsmogelijkheden: Herontwikkeling
 • Bedrijfswoningen: Mogelijkheid voor bouw bedrijfswoning, optioneel 2 burgerwoningen

Geïnteresseerd in dit bedrijf?

Laat uw gegevens achter en download direct de verkoopbrochure

  [_url][_post_title]

  De vraagprijs voor het recreatiebedrijf, met de daarbij behorende bestanddelen als bedrijfsnaam en aanwezige goodwill en voorts met inbegrip van de roerende zaken als bedrijfsmiddelen en bedrijfsinventaris is vastgesteld op:

  € 2.500.000,- K.K.

  Interesse in

  Camping Warnsveld?

  Voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of bezichtiging kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

  0341 – 25 23 63
  Neem contact op