Referentienummer: 210153

Luxe Huisjes Huren

Drenthe, Nederland

Kleinschalig recreatiebedrijf met 8 eigen verhuureenheden en ontwikkelingsmogelijkheden voor 11 extra recreatie eenheden.

Ligging

Het aangeboden bedrijf Luxe Huisjes Huren is gelegen in het buitengebied van het Drentse dorpje Erica. Erica is een klein dorp in de gemeente Emmen en is gelegen te zuiden van de stad Emmen.

De omgeving van Luxe Huisjes biedt grenzeloze activiteiten en veel mogelijkheden om erop uit te trekken. Er zijn tal van activiteiten te doen als fiets en wandelroutes maar ook attractieparken, vissen en musea. Ook voor een dagje shoppen zijn er voldoende mogelijkheden. Het dorp Klazienaveen (3-4 km) heeft een vernieuwd winkelcentrum met veel winkels en op zaterdag een gezellige markt. In Emmen (10 km) bevindt zich een groot winkelcentrum met veel terrasjes en op vrijdag een grote markt. Net over de grens lonken de pittoreske stadjes Lingen en Meppen.

Luxe Huisjes Huren

Luxe Huisjes huren is een kleinschalig bedrijf dat wordt geëxploiteerd doormiddel van de verhuur van luxe recreatie-eenheden met sfeer en beleving. De verhuureenheden zijn volledig eigendom en bestaan uit 8 eenheden welke onder te verdelen zijn in een Wellness House, 1 Tiny-House, 2 Tree-Houses, Pipowagen, Wellness Cabin, Safari Cottage en een stacaravan. Een deel van de accommodaties beschikt over een eigen hottub of een jacuzzi.

 

Ten behoeve van de exploitatie zijn er een hoofdgebouw aanwezig welke in gebruik is als tijdelijke bedrijfswoning en een sanitairgebouw welke prive-sanitair bied aan enkele verhuureenheden. Daarnaast zijn in het bestemmingsplan vergunde uitbreidingsmogelijkheden voor het terrein. Zo mogen er 9 extra recreatiewoningen en 2 boomhutten gerealiseerd worden. Ook mag er een minicamping worden geëxploiteerd met 20 kampeerplaatsen.

In het voorjaar van 2023 wordt er tevens nog een nieuwe energieneutrale beheerderswoning gerealiseerd. Deze nieuw te bouwen woning is reeds in de prijs inbegrepen!

Algemene gegevens

Gelegen aan: Verlengde Vaart Zuidzijde 143a, 7887 ES Erica
 • Bedrijfsonderdelen verhuurd: Er zijn geen bedrijfsonderdelen verhuurd
 • Overname personeel: n.v.t.
 • Bedrijfsinventaris: Volgens inventarislijst
 • Netto omzet: € 200.000,-
 • Uitbreidingsmogelijkheden: Ontwikkelingsmogelijkheden
 • Bedrijfswoningen: Nog te realiseren beheerderswoning

Geïnteresseerd in dit bedrijf?

Laat uw gegevens achter en download direct de verkoopbrochure

  [_url][_post_title]

  De vraagprijs voor het recreatiebedrijf, met de daarbij behorende bestanddelen als bedrijfsnaam en aanwezige goodwill en voorts met inbegrip van de roerende zaken als bedrijfsmiddelen en bedrijfsinventaris is vastgesteld op:

  Bieden Vanaf € 1.100.000,-

  Interesse in

  Luxe Huisjes Huren?

  Voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of bezichtiging kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

  0341 – 25 23 63
  Neem contact op