Referentienummer: 210139

Bospark de Achterhoek

Gelderland, Nederland

Prachtig gelegen aan de Duitse grens nabij Winterswijk is Bospark de Achterhoek een locatie met de uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden voor een camping of bungalowpark. Tevens zijn er op de locatie diverse horeca voorzieningen als een café/restaurant en een zalencentrum met een capaciteit voor 300 personen!

Omgeving:

Het aangebodene is gelegen in het buitengebied van Winterswijk. Dit is een stad met circa 30.000 inwoners. Het is de grootste plaats van de Oost Achterhoek en door de ligging heeft het een regionale functie. De stad biedt hierdoor een aantal aantrekkelijke faciliteiten zoals aantrekkelijk en gevarieerd winkelaanbod, gezellige horeca en diverse restaurants, streekmuseum, overdekt zwembad, schouwburg en moderne bioscoop.

Bospark de Achterhoek

Bospark de Achterhoek is gelegen op ruim 2,8 hectare eigen grond in het groene en prachtige coulissen landschap van de Gelderse Achterhoek. Het object bevindt zich in het buitengebied van het dorp Winterswijk Huppel op nog geen 100 meter van de Duitse grens.

Bospark de Achterhoek is een locatie met de ontwikkelingsmogelijkheden voor een camping of bungalowpark. Tevens zijn er op de locatie diverse horeca voorzieningen. Zo beschikt het bedrijf over een Hoofdgebouw voorop het terrein waar de receptie in is gevestigd met een eetcafé met bovenwoning en bedrijfswoning. Achter het hoofdgebouw is een zalencentrum gelegen met een capaciteit voor 300 personen.

Het campingterrein beschikt momenteel over 100 kampeerplekken waarvan nog 2 kavels zijn uitgepond en in eigendom van derden en 4 zijn er bezet met een eigen verhuureenheid. Volgens het bestemmingsplan kan het terrein worden ingericht met mobiele- of vaste kampeer middelen of recreatiewoningen.

Algemene gegevens

Gelegen aan: Vredenseweg 184, 186, 188, 7105 CC Winterswijk Huppel
 • Bedrijfsonderdelen verhuurd: 2 kavels in eigendom van derden
 • Overname personeel: n.v.t.
 • Bedrijfsinventaris: inventaris aanwezig
 • Netto omzet: Er is geen exploitatie
 • Uitbreidingsmogelijkheden: Herontwikkeling
 • Bedrijfswoningen: Bedrijfswoning en bovenwoning

Geïnteresseerd in dit bedrijf?

Laat uw gegevens achter en download direct de verkoopbrochure

  [_url][_post_title]

  De vraagprijs voor het recreatiebedrijf, met de daarbij behorende bestanddelen als bedrijfsnaam en aanwezige goodwill en voorts met inbegrip van de roerende zaken als bedrijfsmiddelen en bedrijfsinventaris is vastgesteld op:

  € 1.650.000,- K.K.

  Interesse in

  Bospark de Achterhoek?

  Voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of bezichtiging kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

  0341 – 25 23 63
  Neem contact op