210117 – Jachthaven de Opbouw

Referentienummer: 210117

Jachthaven de Opbouw

Utrecht, Nederland

Jachthaven De Opbouw is gelegen in Breukelen een dorp in de gemeente Stichtse Vecht in de provincie Utrecht. De opbouw is gelegen in het gebied ‘Kievitsbuurt’. De Kievitsbuurt vormt onderdeel van een groot watersport- en natuurgebied tussen Amsterdam en Utrecht. Dit gebied grenst aan de Loosdrechtse Plassen.

Omgeving

Jachthaven de Opbouw is gelegen aan de Scheendijk nabij Breukelen in de Kievitsbuurt welke direct grenst aan de Loosdrechtse Plassen. De Loosdrechtse Plassen zijn gelegen tussen Utrecht en Amsterdam en beslaan een vijftal verschillende plassen.
Het gebied is zeer geschikt voor watersporten als zeilen, roeien, kanoën, suppen, waterskiën en motorbootvaart.

Jachthaven de Opbouw is gelegen op bijna 4,5 hectare eigen grond waarvan 44 percelen zijn uitgegeven in erfpacht op het terrein bevinden zich:

 • 4 Landtongen met hierop 40 recreatiepercelen uitgegeven in erfpacht en een jachthaven en alsmede 4 her te ontwikkelen kavels.
 • 3-tal appartementsrechten in een appartementencomplex waarin thans gerealiseerd kunnen worden 3 (waarvan één appartementsrecht buiten de verkoop wordt gehouden waarin de eigenaar een eigen appartement wil realiseren.)  appartementen (twee groot van 80m²) (hier is vergunning voor) en een appartement van (90 m2 groot). Hier is nog geen vergunning voor aangevraagd. Tekeningen zijn klaar als deze worden goedgekeurd kan de aanvraag worden ingediend. Thans zijn in het complex o.a. een havenkantoor (60 m²) en een horeca gevestigd (265 m²). De horeca is verhuurd.
 • Showroom met werkplaats (verhuurd), werkplaats (jachthaven) en 3 appartementen.(welke zijn verhuurd).
 • 215 zomerligplaatsen;

Algemene gegevens

Gelegen aan de: Scheendijk 15, 3621 VC Breukelen
 • Bedrijfsonderdelen verhuurd: Er zijn 3 appartementen, de showroom en het restaurant verhuurd.
 • Bedrijfsinventaris: Volgens inventarislijst
 • Bedrijfswoningen: Mogelijkheid voor de realisatie van een bedrijfswoning in één van de te realiseren appartementen

Geïnteresseerd in dit bedrijf?

Laat uw gegevens achter en download direct de verkoopbrochure

  [_url][_post_title]

  De vraagprijs voor het recreatiebedrijf, met de daarbij behorende bestanddelen als bedrijfsnaam en aanwezige goodwill en voorts met inbegrip van de roerende zaken als bedrijfsmiddelen en bedrijfsinventaris is vastgesteld op:

  € 4.950.000,- K.K.

  Interesse in

  Jachthaven de Opbouw?

  Voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of bezichtiging kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

  0341 – 25 23 63
  Neem contact op